• Ai sentimentul ca ceva lipseste in viata ta?
  • Simti ca ceea ce traiesti zi de zi nu te implineste pe deplin?
  • Ai simtit mereu ca exista ceva mai mult si nu ai stiut ce si cum sa ajungi la acel ceva?

Te invit sa incepi calatoria spre TINE chiar ACUM!!

Am deschis acest subiect pentru ca este extrem de important sa te descoperi asa cum esti TU cu adevarat pentru a fi pe deplin o femeie implinita.

Trebuie sa invatam sa ascultam soaptele sufletului.

Trebuie sa stim sa credem in acele intuitii, in acele, simtiri care vin dinspre interior pentru ca mai apoi sa punem in practica acele trairi.

Cei mai multi dintre noi nu au invatat niciodata asta. Unii chiar nici nu au habar de puterea ce exista in interiorul fiecaruia. Acesta este motivul pentru care am decis sa abordez acest subiect.

Parintii, sistemul educational, sefii, partenerii de viata si nu in ultimul timp mass-media ne-au inoculat tot felul de idei care ne invata sa nu avem incredere in noi insine si mai degraba sa traim in conformitate cu regulile stabilite de ceilalti.

Aceste reguli pot fi predici de genul: “intotdeuna gandeste-te la ceilalti mai intai”; “daca vei avea success vei atrage invidia altora”; “nu trebuie sa faci asta,X s-ar putea sa nu fie de acord” sau “cum sa divortezi? Ce va zice lumea? Taci si indura pentru ca altfel te vei face de ras” (cu alte cuvinte renunta la tine pentru lume)

Suntem bombardati cu tot felul de imagini ale “femeii perfecte”; ale “cuplului perfect” prin tot felul de reclame. Ni se sugereaza ca doar atunci cand vei avea masina aceea, casa, catelul, si hainele respective vei putea fi “FERICIT”. Uneori chiar ajungem sa credem ca au dreptate si ca acelea sunt si dorintele noastre, pentru ca “astea sunt in trend”.

Dar de fapt noi am pierdut contactul cu interiorul nostru. Ne-am indepartat atat de mult de ceea ce simtim cu adevarat ….si e pacat.

Este nevoie de putina practica pentru a-ti dezvolta aptitudinea de a-ti asculta vocea interioara. Poate ca prima data cand vei auzi vocea interioara nici nu o vei baga in seama.

Pentru a exprima cine suntem cu adevarat trebuie sa cladim o punte intre lumea noastra interioara si lumea noastra exterioara.

Astfel incat mai putin din potentialul nostrum sa fie blocat, suprimat sau dispersat. Trebuie sa devenim mai constienti de felul in care vrem sa traim, sa ne hranim, sa ne relaxam etc si de felul in care punem in practica ceea ce auzim pentru a vedea ce ne face bine si ce nu.

Sfat: Nu ezita sa experimentezi cat mai multe. Numai asa iti vei da seama ce anume iti place cu adevarat si ce nu. La ce anume esti talentat si la ce nu. Ce anume faci cu pasiune si ce nu.

Traieste pentru ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine. Traieste asa cum iti place tie, si nu cum le place altora. Urmeaza-ti visul, urmeaza-ti misiunea si renunta la tot ceea ce nu te satisface. ACUM!! Daca viata pe care o traiesti nu este ceea ce iti doresti de ce continui asa?

Esti libera sa te opresti oricand. Tu faci regulile!

Viata…ce dar frumos pe care foarte putini stiu sa il aprecieze. Indrazneste sa traiesti asa cum iti place, indrazneste sa visezi si sa iti urmezi visele. Esti responsabila in totalitate de viata ta si chiar e pacat sa lasi zilele si anii sa treaca. A mai trecut un an. Nu crezi ca e timpul sa actionezi? Nu crezi ca te-ai sacrificat destul?

Exercitiu de autocunoastere:

Analizeaza bine fiecare intrebare, acorda-ti timp si liniste pentru a raspunde la ele. Este posibil sa gasesti raspunsul si dupa o perioada de timp; asta deoarece subconstientul tau lucreaza mereu chiar si atunci cand nu iti dai seama.

1. Cine sunt eu?

Aceasta intrebare nu se refera la numele tau sau la provenienta ci la ceea ce iti vine in minte cand iti este adresata intrebarea. Cum te vezi pe tine insati? Ce iti place?

2. Ce vreau?

Raspunsul la aceasta intrebare ar trebui sa include tot ceea ce simti, tot ce iti doresti sau speri in secret, de la cel mai neinsemnat lucru pana la aspiratii uriase.

3. Ce consider eu ca imi sta in cale?

Aici mentioneaza orice circumstanta, persoana, loc, lucru, gand, sentiment despre care simti ca iti sta in cale.

4. Unde ma aflu in prezent fata de ceea ce imi doresc? Pentru a crea ceea ce iti doresti in viata – de la un respect mai mare fata de tine pana la casa visurilor tale ai nevoie de 2 lucruri: de o viziune clara a ceea ce cauti si 2, trebuie sa stii unde te afli fata de acea viziune.

Raspunsurile la cele 4 intrebari se vor schimba odata cu tine. De aceea este bines a raspunzi la ele din cand in cand.

Ia o foaie si un pix, sau deschide chiar acum un document blank si apuca-te de scris.

Calatorie placuta spre interiorul tau,

Theona