Pentru a-ti reaminti ca viata poate fi foarte frumoasa si merita traita chiar daca problemele si grijile te-au facut sa uiti asta.

Pentru ca vreau sa iti impartasesc experientele mele si ale altor femei care sa te inspire.

Pentru ca nu mai vreau sa vad femei care se complac cu viata pe care o au desi sunt nefericite si neimplinite.

Pentru ca vreau sa iti spun ca esti minunata si meriti tot ce este mai bun.

Pentru a-ti reda zambetul cand esti trista.

Pentru a-ti reda speranta cand esti fara de speranta.

Pentru a te face sa crezi din nou in iubire chiar daca inima ti-a fost franta de mult prea multe ori ca sa mai speri la iubire.

Nu iti irosi viata! Nu te multumi cu putin. Poti avea totul!

Am creat acest blog pentru a ajuta cat mai multe femei.

“If you’re not making someone’s life better, you’re wasting your time. I want to do good. I want the world to be better because I was here.” Will Smith

“Daca nu faci viata cuiva mai buna, inseamna ca iti pierzi timpul. Vreau sa fac bine. Imi doresc ca aceasta lume sa fie mai buna pentru ca eu am fost aici” Will Smith

Vreau sa motivez femeile sa traiasca cu pasiune, sa traiasca viata pe care si-o doresc. Noi femeile inca mai suntem dezavantajate in societatea in care traim, inca mai trebuie sa ne zbatem pentru a ajunge acolo unde ne dorim. De multe ori ne grabim sa atingem succesul pe care societatea ni-l impune si apoi cand privim inapoi ne dam seama ca nu suntem fericiti, ca acest “succes” nu ne implineste. Vreau sa te ajut sa iti gasesti misiunea si sa te fac sa o urmezi.

Imi doresc din suflet sa iti dau curajul si motivatia necesara pentru a renunta la o relatie nesanatoasa, si a-ti da o noua sansa la iubire si la viata.

Voi impartasi experientele prin care am trecut si care mi-au slefuit personalitatea. Tot ce am trait a fost cu un scop. Am invatat sa nu mai regret nimic, totul m-a ajutat sa devin ceea ce sunt astazi, ma ajutat sa ma descopar, sa imi descopar misiunea, sa devin mai motivata, sa pretuiesc fiecare clipa si invat sa ma bucur de fiecare zi; sa vad viata asa cum o vad astazi.

Acest site este un loc unde mi-as fi dorit sa poposesc atunci cand ma simteam singura si pierduta, vei gasi aici suportul pe care daca l-as fi avut atunci cand ma simteam neajutorata imi era mult mai usor; vei gasi aici prietene pe care ar fi fost bine sa le am atunci cand nu aveam cui sa impartasesc gandurile si trairile mele; vei gasi sfaturi si lectii de viata pe care mi-as fi dorit sa le fi stiut acum 5 ani.

Acest loc  iti este destinat tie si oricarei femei care vrea sa faca ceva pentru ea, care isi doreste mai mult de la viata, care vrea sa fie implinita sa isi descopere si sa isi urmeze misiunea in viata. Nu te gandi ca ai o viata prea incurcata si cu probleme pentru a mai spera la o viata mai buna. Te asigur ca totul se poate transforma. Tu esti arhitectul propriei vieti. Important este sa crezi si sa vrei.

Daca ma urmezi iti voi arata cum sa iti gasesti resursele necesare pentru a duce viata mult dorita. In tine se afla comori nedescoperite, te asigur.

Traieste pentru ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine. Traieste asa cum iti place tie, si nu cum le place altora. Urmeaza-ti visul, urmeaza-ti misiunea si renunta la tot ceea ce nu te satisface. ACUM!! Daca viata pe care o traiesti nu este ceea ce iti doresti de ce continui asa? Esti liber sa te opresti oricand. Tu faci regulile!

Pentru succesul tau,

Theona