Ai fost vreodata curioasa sa citesti un manual sexual?

Ai avut vreodata senzatia ca ai nevoie de un ghid care sa iti indrume pasii intr-ale sexului?

Iata cateva sfaturi din manualul “Sfaturi sexuale pentru soti si sotii”:

„O soţie isteaţă va face tot posibilul ca soţul ei să nu îi vadă vreodată trupul dezgolitşi nu îi va permite nici lui să se arate dezbrăcat în faţa ei”.

„Atunci când nu poate fi evitat, sexul trebuie practicat în beznă totală”.

Soţia trebuie să stea pe cât posibil nemişcată. Mişcările trupului ei pot fi percepute de soţ drept excitaţie sexuală”.

„Dacă i se oferă şansa, bărbatul poate pune în practică obiceiuri sexuale revoltătoare. Printre acestea se numără: practicarea actului sexual normal în poziţii anormale, sărutarea trupului femeii şi oferirea propriului trup pentru a fi sărutat”.

„Multe femei găsesc folositoare cămăşile de noapte din bumbac gros. Bărbaţii trebuie să poarte şi ei pijamale. Acestea trebuie îmbrăcate în camere separate şi nu trebuie scoase în timpul actului sexual”.

„Imediat cum bărbatul încheie actul sexual, soţia trebuie să îl cicălească în legătură cu diverse sarcini minore pe care ea ar vrea să le îndeplinească. În acest fel, el va pleca repede de lângă soţie şi nu se va mai gândi la altă partidă de sex”.

„În timpul actului sexual, soţia va păstra linişte deplină, în timp ce bărbatul poate pufăi şi gâfâi. Sub nicio formă nu ar trebui să geamă în timpul sexului”.

„Soţiile isteţe vor căuta mereu metode de a-şi refuza soţul în pat”.

„Dacă bărbatul va încerca să îşi sărute soţia pe gură, ea va întoarce uşor capul pentru a fi sărutată pe obraz”

„Dacă soţul încearcă să-i ridice rochia şi să o sărute pe corp, soţia va trage repede rochia şi va sări din pat, scuzându-se că trebuie să meargă la toaletă”.

O soţie bună trebuie să reducă numărul contactelor sexuale la unul pe săptămână în primul an de mariaj, până la unul pe lună la sfârşitul celui de-al cincilea an de căsătorie”.

„Dacă soţul este insistent, femeia va trebui să se prefacă că se simte rău rău, că o doare capul sau că îi este somn”.

„Până la a zecea aniversare, soţiile care au devenit mame pot opri contactele sexuale cu soţul lor”.

Te-am bulversat?

Nu te speria sfaturile nu mai sunt de mult valabile!

Manualul “Sfaturi sexuale pentru soţi şi soţii” făcea, în anul 1894, furori! Cartea le oferea tinerelor femei trucuri despre cum pot evita “experienţa groaznică a sexului”

Eu m-am amuzat copios!! Tu??

Sper din suflet ca nu mai exista prea multe femei care respecta aceste reguli ci ca femeile din zilele noastre se bucura si savureaza fiecare moment de dragoste cu sotul, iubitul..

O zi cat mai vesela si mai plina de amor,

Theona

Adaugă un comentariu

comentarii