Scopul vietii este sa devii cea mai buna varianta a ta – pe plan EMOTIONAL, SPIRITUAL, FIZIC, INTELECTUAL.

De cand am citit asta undeva ma trezesc in fiecare zi gandindu-ma cum pot deveni cea mai buna varianta a mea. Invatand ceva noua, citind o carte buna, oferindu-ma sa ajut acolo unde pot ajuta, facand sport, scriind sau facand planuri pentru viitorul meu. Mereu  am in cap care este VISUL meu, si cum il pot atinge!

  • Tu ai pe cineva sau ceva in viata ta pentru care iti doresti sa devii o persoana mai buna?
  • Exista o persoana speciala in viata ta pentru care iti doresti sa devii o persoana mai buna?
  • Munca ta te face sa iti doresti sa devii mai bun in fiecare zi? Poate sa fii un angajat mai bun sau un antreprenor mai bun?
  • Exista ceva in viata ta care te face sa afirmi cu toata fiinta: “Datorez acestui lucru sau acestei persoane tot ce am eu mai bun!!”

Eu de exemplu simt ca datorez copilului meu sa fiu o persoana mai buna, sa fiu o mama mai buna, sa fiu un model in viata lui.

Va datorez voua, dragilor, cei care ma cititi si aveti incredere in mine sa fiu in fiecare zi mai buna, sa studiez cat mai mult, sa muncesc din ce in ce mai tare, sa va dau tot ce am eu mai bun.

Si ca sa am mereu ceva de oferit, trebuie sa fiu eu implinita, trebuie sa cresc in fiecare zi, sa ma umplu de resurse sa pot da mai departe.

Datorez vietii ca m-a adus aici, ca mi-a dat atatea lectii din care am invatat si am crescut. Datorez vietii faptul ca viata mi-a dat atatea incercari si suferinte care m-au ajutat sa imi descopar MISIUNEA.

Ii multumesc vietii pentru misiunea mea si pentru faptul ca de cand am descoperit care imi e drumul traiesc cu bucurie fiecare zi.

Primesc in ultima vreme emailuri de pe persoane care simt ca s-au blocat si se plang ca nu pot merge mai departe. Blocajul s-a creat tocmai din cauza faptului ca nu si-au descoperit acel ceva pentru care trebuie sa devina in fiecare zi mai o persoana mai buna!

Nu trebuie sa fie neaparat ceva exterior, nu trebuie sa fie un lucru sau un o alta persoana.

Eu cred ca fiecare datoram VIETII in sine sa devenim cea mai buna varianta a noastra.

Trezeste-te in fiecare dimineata cu acest gand. Incepe prin a multumi Universului sau Dumnezeului in care tu crezi pentru viata ta, pentru faptul ca existi, pentru faptul ca ai primit cadou o noua zi plina de noi posibilitati.

Multumeste ca esti sanatos sau partial sanatos, multumeste pentru toate persoanele minunate din viata ta, multumeste pentru toate experientele de care vei avea parte in ziua ce urmeaza.

Si dupa ce multumesti din toata inima pentru toate, promite-ti ca vei fi mai bun ca ieri, promite-ti ca vei face tot ce iti sta in putinta pentru a progresa.
Gandese-te ca si cum chiar esti dator sa faci ceva in aceasta viata, si sa faci bine.

Nu lasa nici o zi sa treaca degeaba!

Cum crezi ca ar fi o zi din viata ta daca ai fi cea mai buna varianta a ta?

Cum te-ai simti?

Ce ai face in plus? Acasa, la birou, in viata de cuplu?

EXPERIMENT

Iti propun sa te hotarasti acum si aici ca de maine chiar vei face asta – ia-o doar ca pe un experiment si vezi ce schimbari majore vor aparea in viata ta.
Nici macar nu trebuie sa spui cuiva. Doar trezeste-te dimineata cu aceasta atitudine, multumeste pentru tot si indiferent ce se va intampla in acea zi , oferta tot ce ai tu mai bun de oferit!!

Accepti provocarea? DA sau NU in commentariu:  Fa acest experiment macar timp de o luna si vei vedea ce efecte WOW vor fi si intoarce-te sa ne spui cum te simti…

 

O zi vesela,

Theona