Gaseste drumul cel mai putin circulat

Unul din cele mai bune moduri de a reduce stresul si frustrarea din viata ta este sa iti faci un obicei din alege de fiecare data drumul cel mai putin circulat.

Secretul aflarii drumului celui mai putin circulat este sa observi ce face majoritatea populatiei, ce face majoritatea oamenilor din jurul tau si tu sa faci exact opusul.

Iata cateva exemple ca sa iti arat cum functioneaza strategia.

  • Daca observi ca toata lumea ia pranzul la ora 13:00 si ca restaurantul unde obisnuiesti sa mananci este foarte aglomerat atunci incearca sa mergi la pranz la ora 12:00 sau la ora 14:00. Cu siguranta te vei relaxa mai mult si vei fi servit mult mai repede si mai atent.
  • Daca te mergi la gimnastica dupa serviciu si te frustreaza faptul ca trebuie sa astepti sa se elibereze aparatele sa poti lucra si tu incearca sa schimbi aceasta rutina sis a mergi dimineata devreme sau seara mai tarziu.
  • Fa cumparaturile in afara orelor de varf.
  • Nu stiu cum e traficul in alte orase dar in Bucuresti este nebunie dimineata si seara dupa 17:00 asa ca daca poti ar fi de preferat sa eviti sa pleci pe distante foarte lungi intre aceste ore. Poti de exemplu sa iti mai rezolvi din treburile personale de la birou sis a pleci cu o ora mai tarziu. Asa vei evita traficul, nu iti vei mai face atatia nervi si vei ajunge aproximativ la aceeasi ora acasa si cu treaba rezolvata
  • Invata stradute mai putin agglomerate si scurtaturi.
  • Invata sa folosesti internetul pentru a-ti rezolvat cat mai multe chestii posibile. In sfarsit putem sa platim si noi facturile cu un simplu click, putem face transferuri, putem cumpara si multe altele.  De ce san u profiti de tehnologie si sa o folosesti in favoarea ta?

Oricand simti ca pierzi timpul, ca devii stresat si frustrate dintr-un motiv sau altul OPRESTE-TE!

Acum cauta cu atentie drumul cel mai putin aglomerat si calea cea mai usoara. Exista mereu o cale mai usoara si un drum mai putin aglomerat.

Am urmat drumul cel mai putin aglomerat si asta a facut toata diferenta”- Robert Frost

In multe situtatii daca anticipezi ce va face majoritatea oamenilor si apoi sa alegi sa faci exact opusul vei gasi calea cea mai usoara, mai putin stresanta si mai placuta in viata.

Scurtatura pentru o viata mai linistita este drumul cel mai putin aglomerat – sper sa iti placa si tie la fel de mult cum imi place mie.

Astept sa imi spui si tu strategii prin care tu alegi drumul cel mai putin aglomerat.

Indrazneste sa visezi,

Theona