S-a dovedit faptul ca primele 30 de secunde cand intalnesti pe cineva pentru

prima data sunt extrem de importante in formarea unei pareri despre tine.

55%  conteaza felul in care arati.

38% conteaza prezentarea: voce si body language.

7% DOAR 7 % din ceea ce spui conteaza intr-o prima faza.

Stilul propriu chiar conteaza, atat in cariera ta cat si in viata de zi cu zi.

Uita-te la o femeie pe care tu o admiri cu adevarat. Cu siguranta ai observat ca este foarte increzatoare, bine imbracata si transmite implinire si succes. Cu siguranta ai obervat asta chiar daca ai vazut-o la sala, la serviciu sau la o petrecere. Proiecteaza o imagine pozitiva inca de la prima impresie.

Trebuie sa intelegi importanta unei prime impresii pozitive si impactul pe care il are in viata ta. Prima impresie chiar conteaza!

Daca iti doresti sa devii o femeie de success trebuie sa te concentrezi pe “tot pachetul”; Nu neglija nimic din ceea ce te defineste. Fiecare detaliu conteaza si te poate ajuta in contruirea propriului stil.

Trebuie sa fie un mix bun de semnale verbale si non-verbale. Este dovedit faptul ca persoanele care fac o prima impresie pozitiva non-verbala (aratand excelent) si care apoi continua printr-o prezentare verbala puternica sunt mai increzatoare, obtin cele mai bune oportunitati si vor avea mai mult success in obtinerea obiectivelor lor.

Te voi ajuta sa iti definesti stilul pas cu pas.

Daca arati bine, te vei simti bine in pielea ta, cu siguranta vei obtine succesul.

Chiar daca ai un stil mai aparte si un job cu responsabilitate multa in conducerea unei companii, de exemplu, asta nu inseamna ca trebuie sa te masculinizezi si sa iti schimbi stilul personal pentru ca cerintele postului cer hotarare, determinare, persuasiune, putere personala si influenta. NU!

Trebuie sa gasesti o cale de mijloc, sa imbini stilul tau cu aceste cerinte. Si te asigur ca vei fi mult mai apreciata pentru unicitatea stilului tau. Nu iti pierde feminitatea. Suntem norocoase ca suntem femei. De ce sa nu profitam de asta? Avem atatea atuuri fata de barbati asa ca foloseste-le cu cap.

Timpul pe care il investesti in tine este cel mai pretios timp. Succesul sau insuccesul tau tin de felul in care te folosesti de toate resursele tale. Totul tine numai de tine. De tine si nu de ceva din exterior asa cum ne-ar placea sa credem.

Felul in care te prezinti e cartea ta de vizita! Mergi la oglinda si analizeaza-te. Esti multumita de ceea ce vezi? Priveste-te cat mai obiectiv posibil. Ce anume transmiti? Ce anume ai vrea sa transmiti?  Felul in care te imbraci si te porti spun despre tine ceea ce ai vrea tu sa spuna lumea despre tine?

Ai nevoie de un stil personal, de o abordare unica. Petrece cat mai mult tu cu tine, fii atenta la toate semnalele pe care le primesti. Asculta-ti vocile interioare. Ele iti vor spune multe legate de ceea ce te reprezinta cu adevarat.

Astfel fiind in concordanta cu tine vei putea sa iti creezi propriul stil, ce nu va putea fi copiat de nimeni. Chiar daca va incerca cineva nu ii va iesi. De ce? Pentru ca tu vei face totul in mod natural, vei purta ceea ce te face pe tine sa te simti confortabil.

Trebuie sa investesti timp si energie in tine si in dezvoltarea ta.

Ai grija insa sa nu exagerezi. Mentine un echilibru in tot ceea ce faci. Trebuie sa iei ceea ce vrei si ceea ce ti se potriveste din moda si din stilul vandut de media. Daca ai un stil bine definit cu siguranta vei sti ce anume se potriveste cu stilul tau fara sa te lasi foarte mult influentata de modelele pe care societatea ti le impune.

Pastreaza-ti verticalitatea si nu renunta la persoanlitatea si la stilul tau. Bunul gust, eleganta si rafinamentul atrag mult mai mult decat un brand. Nu te impacheta cu “etichete”. O poseta Hermes nu te va face mai frumoasa sau mai eleganta. Mai ales daca nu e potrivita cum trebuie.

Pentru succesul tau,

Theona