1

bonus1

Bonus 1 - Ghidul tău de transformare: “Planul de 100 de zile pentru a deveni o femeie de success”

Vei găsi în acest ghid practic paşii spre o viaţă mai bună, o viaţă pe care nu ştiai că eşti în stare să o obţii.

 • Ceea ce te ţine pe loc este faptul că te-ai obişnuit cu situaţia în care te afli. Asta se numeşte în psihologie "zona de confort". În zona de confort stau 90% dintre oameni pentru că e comod şi sigur. Însă cei care reuşesc să îşi trăiască viaţa fericiţi şi să îşi atingă visurile, sunt doar acei oameni care păşesc în afara zonei lor de confort.
 • Cu acest ghid de transfromare în 100 de paşi super simplii, pe care orice începător poate să îi facă fără nici cel mai mic efort, nu îţi va mai fi teamă şi nici greu să ieşi din zona de confort pentru a face transfromarile de care ai nevoie şi fiecare vis îţi va fi mult mai uşor de îndeplinit.
 • Nu va trebui să te concentrezi decât asupra următoarelor 100 de zile - să le iei una câte una - vei reuşi să ajungi acolo unde vrei şi să progresezi în atingerea scopurilor tale. (M-am săturat de promisiuni care nu se pot respecta pentru că nu au nimic real în ele, m-am săturat de miracole de scurtă durată. Eu îţi zic că dacă aplici timp de 3 luni şi 10 zile acest program simplu, vei reuşi nu doar să îţi schimbi viaţa, dar reuşeşti să îi ajuţi şi pe cei pe care îi iubeşti să facă schimbări majore în viaţa lor.)

2

Bonus 2 - ATENŢIE: BONUS EPUIZAT

Lecţie video - Cum să stopezi manipularea emoţională în cuplu şi să te bucuri de iubire

Video cu mentorul meu, Marius Simion, persoană de la care eu am învăţat atât de multe şi care m-a ajutat să mă transform într-un timp record cu ajutorul tehnicilor lui. Marius este cel mai cunoscut trainer de NLP din România şi sute de oamenii vin la el să facă terapie sau să participe la cursurile lui de dezvoltare personală.

Ştiu cât este de greu să ai acces la timpul lui aşa că m-am bucurat enorm când a acceptat să îţi dai şi ţie acest video , care o să facă parte dintr-un curs în valoare 50 Euro (am văzut acel curs pe care Marius îl pregăteşte, şi te asigur că acest video este de o valoare extraordinară pentru relaţia ta, dacă doreşti să înţelegi psihologia ta sau a partenerului tău de cuplu, de la un specialist atât de căutat)

 • O să înţelegi legătura dintre iubire şi manipulare emoţională (atunci când creşte manipularea, scade iubirea dintre voi, iar când scade manipularea, creşte iubirea).
 • Îţi vei da seama ce tip de manipulare foloseşte partenerul tău şi ce ai de făcut că să vindeci nevoia de manipulare, fără să distrugi cuplul.
 • Afli cum să creşti nevoia de intimitate şi comunicare a partenerului ca să se simtă iubit şi să ofere iubire exact aşa cum îţi doreşti .
 • Înveţi cum să comunici sentimentele de iubire în aşa fel încât să fie complet şi perfect înţelese de partenerul de cuplu .
 • Vei reuşi să înţelegi ce porneşte fiecare ceartă şi cum să faci ca să elimini definitiv conflictele şi certurile din viaţa de cuplu.

Vei primi, odată cu cartea, parola de acces şi la acest material valoros.

daniel

Daniel Zarnescu

“Pe Theona am descoperit-o dornică de evolutie. La 25 de ani, varsta la care a scris cartea asta, are o experientă de viată fantastică: mamă singură, divortată, fară job, nevoită să plece dintr-un București prea scump in Barladul natal ca să se poată întretine.

Deciziile au părut de multe ori radicale, dar rezultatele îi dau dreptate. A dat naștere comunitătii femeiadesucces.ro când căuta să se descopere pe sine și să devină una. Între timp a și reușit. "Femeia de succes" este cartea femeii care iși caută propria identitate, dincolo de plafonarea dată de societatea în care trăim iar autoarea este una dintre persoanele cu cea mai mare foame de rezultate pe care am cunoscut-o și o "nouă senzatie" a bloggingului românesc actual."

marius

Marius Simion

“O poveste care poate să fie şi a ta, plină de provocări şi lacrimi, care te poartă pe un drum al dezvoltării personale, până la succesul pe care ţi-l doreşti. Scrisă într-un mod personal, ai impresia că Theona vorbeşte direct cu tine, ca şi cu cea mai bună prietenă şi îşi destăinuie secretele succesului ei.

Apoi te învaţă, pas cu pas, toate lecţiile de viaţă prin care a trecut şi cum poţi şi tu să treci peste cele mai dificile obstacole ce ţi-au apărut sau pot să apară în viaţa ta."

zoia

Zoia Zarnescu

“De la “Pe aripile vântului” nu am mai fost atât de răscolită citind o carte. Este o minunată combinaţie între român de dragoste şi carte de dezvoltare personală.

Cartea asta nu numai că o citesc cu sufletul la gură, nu numai că trec prin sentimente diferite de laun capitol la altul ca în viaţă, nu numai că mă umple de energie de-mi vine să alerg, nu numai că este motivantă ci este pur şi simplu inspirationala – mi-au venit nişte idei grozave.

Îmi pare rău că mai am puţin şi o termin.

Când începi următoarea carte?

Nu ştiu pe unde o fi teleportatorul, că aşa m-aş teleporta şi te-aş îmbrăţişa….”

pera

Pera Novacovici

"Theona e o specie rară de luptătoare care nu poate fi oprită de obstacole pentru că le priveşte ca pe nişte borne de depăşit în calea ei spre succes. Învaţă repede, munceşte mult şi este un exemplu pentru că are un copil de crescut, în acest moment fiind o mamă singură ceea ce eu personal admir foarte mult pentru că şi mama mea m-a crescut singură şi ştiu ce înseamnă. În acest moment Theona este membru al echipei Stepout, îşi va scoate prima carte şi sunt sigur că este doar începutul unei poveşti minunate."

Cristina

Cristina Ivan

"Spui femeia de succes spui Theona Balan. Spui determinare, spui energie, spui schimbare!

Theona nu stă locului, evoluează în continuu, învaţă, dă mai departe.

Femeiadesucces.ro vrea să arate tuturor că se poate, vrea să le înveţe pe femei CUM şi îşi doreşte din suflet ca toate femeile să fie de succes, împlinite, fericite, mereu cu zâmbetul pe buze.

Theona, avem toate ce învăţa de la tine!"

Capitolul “ADOLESCENŢA”

 • vei putea face o incursiune în perioada adolescenței tale, perioadă în care ţi-ai sabotat toate visele şi ai urmat visele altora şi îți voi dezvălui care sunt talentele tale ascunse, cum să le redescoperi şi să te întorci la adevărata ta vocaţie, și care este motivul pentru care ai venit pe acest pământ.
 • Tot în acest capitol vei găsi motivele pentru care ai ales carieră pe care o ai astăzi, cum societatea ne manipulează pentru a deveni niște sclavi și cum să scapi din această cursă mergând pe drumul vocației.
 • Descoperindu-ţi vocaţia vei ajunge la performanţă şi la success mult mai uşor, iar banii vor veni la tine mai repede decât ai sperat .
 • Munca nu va mai fi niciodată un chin pentru tine, ci o plăcere.
 • Tot în acest capitol vei învăţa cum te poate ajuta un mentor şi de ce este atât de important să îţi găseşti unul.
 • Vei învăţa cum să îţi dai jos măştile sociale care nu te lasă să te bucuri de ceea ce eşti tu, cea adevărată, autentică, comunicativa, plină de încredere în tine.
 • Vei învăţa să te accepţi şi să te iubeşti şi să devii autentică, iar asta va face o diferenţă majoră în felul în care ceilalţi te vor vedea şi te vor urma.

Capitolul “DRUMUL DE LA SINGURĂTATE LA CĂSĂTORIE”

 • Vei descoperi de ce eşti singură şi de ce nu îţi poţi găsi un partener care să se potrivească cu idealul tău de bărbat şi de partener de viaţă.
 • Cum să seduci un bărbat şi să îl faci să se îndrăgostească de tine definitiv şi care sunt paşii pe care trebuie să îi faci că să te ia de soţie. ( 90% dintre femei nu ştiu că pot să fie unică femeie din viaţa bărbatului ideal, dacă ar aplica acest sistem banal)
 • Vei afla care este cea mai periculoasă perioadă dintr-o relaţie pentru a te căsători şi care te poate duce direct către divorţ. (multe cupluri s-au destrămat pentru că nu ştiau acest simplu lucru)
 • Cum să îţi dai seama dacă el este alesul şi dacă te va face “fericită până la adânci bătrâneţi”.
 • Vei afla care este cea mai mare dorinţă a femeilor mediocre, cum să nu cazi în capcana acestei himere şi cum am făcut eu să scap de acest blestem.

Capitolul “CĂSĂTORIA-DE LA MIERE LA VENIN”

 • Vei vedea cum m-am lăsat manipulată, cum mi-am piedut personalitatea şi vei învăţa cum să nu faci şi tu aceste greşeli capitale, care te pot costa foarte scump. (când am aflat cum să scap de manipularea emoţională a fost ca şi cum am evadat dintr-o închisoare în care eram condamnată pe viaţă)
 • Care sunt cele mai frecvente greşeli pe care oamenii le fac într-o căsătorie şi într-o relaţie fără să îşi dea seama, greşeli care îi conduc direct către o despărţire, şi cum să le eviţi.
 • Care sunt secretele ascunse legate de căsătorie pe care nimeni nu ţi le-a spus până acum şi cum am trecut eu de la miere la venin într-o perioadă foarte scurtă.
 • Cum poţi repara o relaţie, o căsătorie şi să o transformi într-o relaţie frumoasă, sănătoasă în care amândoi să puteţi evolua.

Capitolul “MATERNITATE ŞI FEMINITATE”

 • Cum să faci faţă mai uşor transformărilor din perioada sarcinii.
 • Ce greşeli am făcut eu cât timp eram însărcinată şi cum au afectat aceste greşeli dezvoltarea copilului
 • Cum să nu uiţi că eşti femeie, greşeală pe care o fac 90% din femei şi care îţi poate distruge relaţia.
 • Cum să te pregăteşti pentru perioada ce urmează şi care sunt paşii absolut necesari pe care trebuie să îi faci pentru că nimic să nu te ia prin surprindere în perioada imediat următoare de la naştere

Capitolul “DIETĂ, SPORT, FRUMUSEŢE”

 • Cum am slăbit eu 20 de kg şi care sunt paşii cei mai simpli pe care îi poţi face pentru a slăbi uşor şi sănătos
 • Cum poţi slăbi de acasă cu ajutorul bebeluşului tău chiar şi atunci când nu ai timpul şi nici starea necesară să faci sport.
 • Cum să eviţi cele mai întâlnite greşeli alimentare care îţi vor aduce kilograme în plus şi multă suferinţă.

Capitolul “DIVORŢUL”

 • Cum să îţi dai seama dacă se mai poate îndrepta sau nu relaţia pe care o ai şi cum să iei cea mai bună decizie pentru tine şi pentru copiii tăi. (Senzaţia de incertitudine pentru mine a fost mai grea decât orice altceva. Din cauza asta am inclus o metodă super simplă ca să îţi dai seama dacă se mai poate salva relaţia ta sau e nevoie să te trezeşti la realitate. )
 • Cum să îţi faci un plan astfel încât să nu rămâi descoperită, tristă şi singura atunci când te vei despărţi. (Cele mai multe femei se tem de ce urmează unei despărţiri. Dacă ştiam cu ani în urmă aceste lucruri, îmi era mult mai uşor să iau decizia bună, pentru că nu mă mai temeam de ce urma.)
 • Cum să faci faţă mai uşor unei despărţiri dureroase, cum să îţi revii din trauma divorţului , sau a rupturii emoţionale şi să îţi găseşti din nou echilibrul şi curajul pentru o nouă viaţă.

Capitolul “EXISTĂ VIAŢĂ DUPĂ DIVORŢ”

 • Cum să faci faţă cu brio provocărilor vieţii de una singură şi cum să te pregăteşti pentru cea mai bună relaţie din viaţa ta - cea care o să urmeze dacă aplici aceste sfaturi.
 • Cum să te bucuri de noua viaţă şi cum să scapi de toate sentimentele de vinovăţie, de ruşine, pe care statutul de femeie singură ţi le aduce şi cum să te simţi completă chiar dacă eşti singură.
 • Care sunt motivele pentru care o femeie singură poate să reuşească şi să atingă succesul mult mai rapid decât dacă ar fi într-o relaţie nesănătoasă.
 • - Cum să te bucuri că eşti o mămica singură şi cum să îţi ajuţi copilul să crească sănătos, liber şi să se dezvolte frumos.
 • Care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-ţi reface încrederea în tine, mici trucuri pentru transfromari majore care te vor ajuta să te simţi din nou femeie.
 • Cum să te pregăteşti pentru o nouă relaţie, cum să te laşi din nou iubită şi să scapi de teama unei relaţii.

Capitolul “VOCAŢIE şi FINANŢE”

 • Nu te vei mai stresa pentru ziua de mâine din cauza banilor. Te vei putea bucura de viaţă fără că stresul financiar să îţi umbrească frumuseţile vieţii.
 • Vei învăţa cum să îţi găseşti resursele necesare pentru a face faţă oricărei situaţii, putând astfel să îţi alegi drumul pe care TU vrei să mergi şi nu cel pe care eşti obligată să mergi din cauza circumstanţelor nefavorabile

Ceea ce nu ţi-am spus încă este ca la finalul fiecărui capitol ţi-am scris în rezumat toţi paşii practici pe care îi ai de făcut ca să depăşeşti instantaneu cele mai grele lecţii de viaţa pe care acel capitol ţi le povesteşte.

Mi-ar plăcea să fiu lângă tine şi să îţi şoptesc la ureche toată această poveste a cărţii, să simţi că îţi sunt aproape când o descoperi, aşa cum am descoperit şi eu ca lucrurile pot să fie schimbate dacă ştii ce să faci pentru asta.

Din această cauză, cartea pe care o vei primi, este un Ghid pe care eu mi-aş fi dorit să îl am atunci când viaţa mea a fost plină de dezamăgiri şi tristeţe

Ştiu că acum îţi e greu să crezi că poţi mai mult (aşa gândeam şi eu în trecut) dar e suficient să întâlneşti oameni minunaţi, sau cărţi minunate, sau să ai doar un moment de claritate şi să vezi lucrurile altfel

Şi atunci ai aceea revelaţie în care ştii, fără urmă de dubiu că poţi avea o viaţă mai bună, că poţi lua acele decizii care să îţi schimbe viaţa.

Şi atunci ai aceea revelaţie în care ştii, fără urmă de dubiu că poţi avea o viaţă mai bună, că poţi lua acele decizii care să îţi schimbe viaţa.