12.12 – PORTALUL PUTERII DIVINE

Draga mea zeiță abundentă, ne apropiem de finalul anului 2023, an cu vibrație puternică a numărului 7. Am avut astfel un an plin de intuiție, muncă și creștere spirituală.

7 este o cifră mentală, care ne-a îndemnat să ne dorim creștere și să ne bazăm pe mental în toate deciziile. În același timp, am fost încurajați să ne îndreptăm atenția spre sinele nostru interior, acesta fiind motivul pentru care multe suflete au fost intens marcate de ideea de dezvoltare personală și spiritualitate. Nu degeaba rafturile magazinelor s-au umplut de cărți pe subiecte din sfera aceasta.

Anul 2024, care urmează, este un an cu vibrație 8. Și ce an interesant vom avea, dacă ne gândim la faptul că 8 este o cifră Yang, de pământ, ce reprezintă siguranța, fertilitatea și extrem de multele posibilități ale destinului nostru. Vom căuta din tot sufletul siguranța, stabilitatea (atât în relații, cât și la locul de muncă, dar și în tot ceea ce vom întreprinde).

2023 a reprezentat anul în care am învățat din greșeli, iar dacă ne-am făcut temele corespunzător, am dobândit înțelepciunea necesară pentru a nu mai repeta erorile trecute și a răspunde vieții cu adaptabilitate, încredere și informație autentică.

În plus, am căutat și obținut noi perspective asupra oamenilor și vieții, fiind hrăniți mai mult ca niciodată cu un duș rece al adevărului (atât exterior, cât și interior).

Nici cerurile nu au stat degeaba, ele ne-au arătat semne, începând cu tranzitele planetelor și până la tunelul eclipselor și portalurile magice.

Nu este deloc o coincidență faptul că spunem la revedere acestui an puternic vibrațional cu un portal nou, ultimul pe acest an, și poate cel mai important: Portalul 12.12.

Despre cifra 12 sunt multe de menționat, ea având o adevărată însemnătate divină și fiind de o importanță aparte. 12 este un număr cu semnificații magice, mistice, oculte, religioase.

Știm deja că viața se desfășoară în cicluri și dacă suntem atenți la ceea ce destinul nostru ne transmite, vom observa aceste aspecte. Avem 12 luni într-un an, 12 zodii, 12 ceasuri într-o zi, 12 apostoli.

Mergând mai departe și ajungând în religie și istorie, „coincidențele nu se termină aici”. La vârsta de 12 ani, Domnul Iisus Hristos a ajuns pentru prima dată la templu și da, a fost însoțit de cei 12 apostoli. Rămânând la domeniul religios, istoria bisericească ne transmite că învățătorul a reușit să umple 12 coșuri cu mâncare pentru cei flămânzi și a vindecat o femeie care suferea de o boală de fix 12 ani.

Avem în toate religiile lumii semnificații aparte privind numărul 12, de la hinduism, până la creștinism, Islamism, etc.

12.12 - PORTALUL PUTERII DIVINE

Apropo, știai că chakra inimii are 12 petale?

Din prisma matematicii, 12 este printre puținele numere care se pot divide în atât de multe unități, iar multiplii acestui număr sunt folosiți pentru a descrie timpul și spațiul. Numerologic, numărul 12 este constituit din 1 și 2, 1 reprezentând începuturile, armonia, perfecțiunea, iar 2 reprezentând prietenia, parteneriatul, puterea de a vedea felul în care natura umană se schimbă.

Mergând mai departe cu „coincidențele acestui număr”, corpul uman are 12 nervi cranieni, forța 12 a scalei Beaufort (care se referă la vânt) corespunde cu viteza maximă a unui uragan și tot în știință, 12 reprezintă numărul atomic al magneziului în tabelul periodic al elementelor.

În astrologie numărul 12 este și el atribuit puterii divine. El este asociat zodiei Pești, ultima zodie din zodiac, dar și cea mai spirituală și apropiată de divinitate.

Tot în astrologie, casa 12 reprezintă casa temerilor, casa legăturii strânse cu lumile de dincolo, se referă la vise, premoniții, secrete și emoții. Cei ce au o casă 12 pronunțată sau au soarele aici sunt oameni îndreptați către misticism, religie, meditație, au legătură cu sinele lor interior.

Prin această lună Decembrie și, mai ales, prin ușa ce ni se deschide mai larg ca niciodată către divinitate, avem șansa extraordinară de a închide un ciclu, pentru că noi toți ne aflăm într-o etapă a călătoriei care a ajuns la final. Revizuiește tot ceea ce nu ai reușit să faci în celelalte 11 luni din an și nu încerca să recuperezi, ci să te eliberezi, să te ierți, să te cureți.

Trimite toate energiile stagnante către ușa acestui portal, lasă să se ducă către divinitate toate neputințele, nereușitele, tristețile, să fie spălate în lumina divină, și îngrijește-te de sufletul tău în această sfântă perioadă.

Recomandări pentru această perioadă:

  • CURĂȚĂRILE

Este cea mai benefică perioadă pentru a curăța: casa, sufletul, gândurile, viața, relațiile. Să nu uităm că sfârșitul de an presupune a revizui tot ceea ce ai trăit, să te debarasezi de tot ce ocupă spațiu inutil și să faci loc pentru ce îți aduce anul nou, curățând ce nu îți mai servește.

  • IERTĂRILE

Dacă ar fi ceva mai important ca iertarea, aș spune că este iubirea. Însă trebuie să conștientizăm că nicio energie curată nu vine pe un teren murdar, plin de amărăciune, regrete, neiertări, supărări. Orice ți s-a spus, cu gândul sau cu vorba, orice ai spus, iartă și iartă-te.

Avem iertarea lui Dumnezeu zilnic, prin urmare și noi putem să o înfăptuim către cei ce considerăm că ne-au nedreptățit. Pacea aduce după sine pace, iar sufletul iubește liniștea.

  • MULȚUMIRILE ȘI RECUNOȘTINȚA

Să ținem minte că venim pe această lume goi, fără nimic și că plecăm la fel. Tot ce primim, tot ce realizăm, orice obținem reprezintă o victorie, indiferent cât de mică ar părea. La fiecare pas făcut, Dumnezeu face un pas alături de noi. Prin urmare, să mulțumim pământului pentru că ne susține pașii și ne oferă hrana necesară trupului, copacilor pentru că ne ofera oxigen, oamenilor pentru că ne țin în viață cu iubirea lor.

Să mulțumim și neiubirii, și celor ce nu înțeleg, și problemelor, și durerilor- ele toate sunt trepte de creștere. Cum am ști să luptăm dacă nu am avea provocări? Cum am face față luminii dacă nu am ști ce înseamnă și întunericul?

  • ACCEPTAREA

Hai să ne acceptăm cu totul, cu defecte și calități, cu iubire și neiubire, cu răni și vindecări, cu oameni ce ne vor și cu cei ce ne resping.

De ce? Pentru că trăind în acceptare deplină, ajungem la esența divină. Nimeni și nimic nu ne va mai putea perturba sufletul odată ce acceptăm lucrurile așa cum sunt, Viața este perfectă, Universul se află într-un echilibru de neclintit, prin urmare ne putem alinia la planul divin, prin alinierea la curgerea naturală a evenimentelor și a vieții.

  • IUBIREA

Iubirea este sensul vieții. Din iubire ne naștem, în iubire trăim, spre iubire ne îndreptăm atunci când plecăm din acest plan. Tot ce simțim, facem din iubire, inclusiv greșelile. Vrem să ne fie bine, nouă și celor dragi, în iubire, dar uneori dăm greș. La baza a tot ce mișcă, simte, respiră, există iubire. Prin urmare, te invit să reiei toate momentele acestui an cu iubire, să le încălzești în adevăr și acceptare și să te pregătești ca în anul ce va veni, să oferi si să accepți și mai multă iubire.

  • RUGĂCIUNEA

Știi că puterea unei rugăciuni crește și se amplifică dacă este realizată la ora 12 noaptea?
12 este o plămădire realizată din cele mai importante virtuți și anume: adevărul, curajul, modestia și moderația (cumpătarea).

Prin urmare, fii sigură că orice dorință ai avea, care să fie din sufletul tău și fără să încalce liberul arbitru al altcuiva, dacă ți-o setezi și o fixezi cu o rugăciune puternică, aceasta se va îndeplini negreșit!

Așadar, să acceptăm energiile zilei de 12.12 și să ne bucurăm de acest ultim portal divin al anului 2023. Ne așteaptă lucruri minunate!

Eu te aștept cu drag la ultimul webinar gratuit din anul acesta, „Accesează abundența divină în 7 pași simpli”, care va avea loc chiar pe 12.12, în ziua portalului, la care te invit să să te înscrii aici: https://femeiadesucces.ro/webinar-abundenta-divina/

Participarea la webinar vine și cu un cadou special pentru tine: Meditația “Saltul cuantic” pentru crearea unei noi realități, care te va susține în materializarea vieții visurilor tale și a celor mai arzătoare dorințe, fiind susținută de acest energia puternică a acestui Portal Magic din 12.12.2023.

Cu drag,
Theona 💜

Distribuie:
Cos