Oferă celor dragi un cadou de suflet.

Vezi oferta!

Atrage ajutorul divin

Dacă îți dorești o viață fericită, armonioasă și plină de sens, aceasta carte este pentru tine

Răspunsuri, revelații, tehnici și soluții primite de la Divinitate în timpul călătoriilor mele pe tărâmuri fermecate.

Această carte este pentru tine dacă:

Atrage ajutorul divin
Atrage ajutorul divin
Atrage ajutorul divin
Atrage ajutorul divin
Atrage ajutorul divin
Atrage ajutorul divin
Atrage ajutorul divin

Cu toții ne dorim să aflăm secretul iubirii perfecte, secretul vindecării, al abundenței, al unei vieți armonioase și împlinite, dar mai ales, cu toții ne dorim să aflăm cine suntem noi cu adevărat și care e misiunea noastră AICI.

Cu toții căutăm acel CEVA, o revelație care să aducă cu sine un nou sens!

Am avut multe perioade de frământări, de căutări, de negare, de reprimare și îndoială. Despre această perioadă, dar si despre cum am atras ajutorul divin – vei afla în carte.

Citind această carte vei descoperi:

Orice ființă este o comoară care așteaptă să fie deschisă. E suficientă o singură clipă de înțelegere, de inspirație divină, pentru a deschide acest cufăr plin de bogații. Nimeni nu ne ascunde nici un fel de cunoaștere, în afară de noi înșine.

Și nici nu există altcineva care știe răspunsurile. Așa că în această carte vei învața cum să atragi tu ajutorul divin ca să îți afli propriile răspunsuri și cum să fii atent la semnele pe care Universul ți le trimite.

Drumul descoperirii de sine este adeseori anevoios, dar când intri în contact cu Divinitatea și realizezi că nu ești singur, totul devine ușor și plin de sens.

Atrage ajutorul divin

Ce altceva vei mai găsi în carte?

Apariții Media

Atrage ajutorul divin
Atrage ajutorul divin
Atrage ajutorul divin

Despre autoarea cărții

Atrage ajutorul divin

Sunt Theona Balan, femeie, mamă, autor a trei cărți, antreprenor, speaker motivațional, terapeut ThetaHealing, îndrumător de suflete. Creatoarea comunității Secretele Femeilor Împlinite, a emisiunii Cafeaua Motivațională (peste 100 de ediții) și a peste 15 programe online în 2020-2022. Am ghidat peste 10000 de femei în programele online, în ședințele individuale, în evenimentele și workshopurile live și absolut de fiecare dată am ajuns la aceeași concluzie: noi suntem cocreatorii propriei vieți și oricine poate să își transforme viața. Important este să crezi și să vrei.

Ce spun ceilalți

“Pe Theona am descoperit-o dornică de evolutie. La 25 de ani, vărsta la care a scris prima carte, are o experiență de viață fantastică: mamă singură, divorțată, fară job, nevoită să plece dintr-un București prea scump în Bârladul natal ca să se poată întreține. Deciziile au părut de multe ori radicale, dar rezultatele îi dau dreptate. A dat naștere comunității Femeiadesucces.ro când căuta să se descopere pe sine și să devină una. Între timp a și reușit. “Femeia de succes” este locul femeii care își caută propria identitate, dincolo de plafonarea dată de societatea în care trăim iar autoarea este una dintre persoanele cu cea mai mare foame de rezultate pe care am cunoscut-o și o “nouă senzație” a bloggingului românesc actual.”
Atrage ajutorul divin
Daniel Zărnescu
Autor, antreprenor, marketer
“Theona e o specie rară de luptătoare care nu poate fi oprită de obstacole, pentru că le priveşte ca pe nişte borne de depăşit în calea ei spre succes. Învaţă repede, munceşte mult şi este un exemplu pentru că are un copil de crescut, în acest moment fiind o mamă singură, ceea ce eu personal admir foarte mult, pentru că şi mama mea m-a crescut singură şi ştiu ce înseamnă.”
Atrage ajutorul divin
Pera Novacovici
"Recomand cu drag cărțile Theonei, sunt scrise din suflet pentru suflet! Cărțile ei sunt un ghid către vindecare, echilibru, succes, bucurie lăuntrică și iubire de sine. Merită să fie în fiecare bibliotecă!”
Atrage ajutorul divin
Lavinia Pascu

© 2023 Theona Balan. Toate drepturile rezervate. Developed by PASUL URMĂTOR

Cos