Confidentialitate si termeni si conditii

Confidentialitate si termeni si conditii

1. Condiții de utilizare

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.femeiadesucces.ro implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. 

2. Protecția datelor personale

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră colectează datele personale în vederea expedierii produselor și propriilor materiale informaționale, promoționale și publicitare către clienții săi.

Prin introducerea datelor în cadrul site-ului www.femeiadesucces.ro vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către Balan Nelida Theona PFA și ulterior arhivate în servere securizate. Arhivarea datelor dumneavoastră personale se face atât în scopul înlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastră viitoare, cât și în scopul desfășurării de către societatea noastră de activități de marketing direct.

3. Prețul

Prețurile afișate în cadrul site-ului www.femeiadesucces.ro sunt în RON și conțin TVA. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, SC 

1. Condiții de utilizare

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.femeiadesucces.ro impflică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a acestui site web, care este deținut și administrat de Balan Nelida Theona PFA , se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de mai jos.

Administratorii acestui site își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile oricând, fără niciun preaviz sau notificare. De aceea, vă rugăm să reveniți pe această pagină de fiecare dată când utilizați site-ul. În acest sens vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor și condițiilor de utilizare.

Vizitarea și utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții vă rugăm să încetați să mai accesați sau să folosiți în orice fel site-ul www.femeiadesucces.ro.

2. Protecția datelor personale

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră colectează datele personale în vederea expedierii produselor și propriilor materiale informaționale, promoționale și publicitare către clienții săi.

Prin crearea unui cont de utilizator în cadrul site-ului www.femeiadesucces.ro vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către Balan Nelida Theona și ulterior arhivate în servere securizate. Arhivarea datelor dumneavoastră personale se face atât în scopul înlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastră viitoare, cât și în scopul desfășurării de către societatea noastră de activități de marketing direct.

Balan Nelida Theona PFA și va prelucra, publica și utiliza datele personale, fără alte obligații sau plăți față de dumneavoastră pentru acțiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare și de marketing prin poștă, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare). Datele dumneavoastră personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însă ele vor putea fi transmise autorităților în drept pentru verificarea tranzacțiilor comerciale sau altor autorități, care în baza legii au dreptul să solicite aceste date.

Societatea nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile și/sau furturile de informații cauzate de defecțiuni ale soft-ului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, server-ul, email-urile expediate nu conțin viruși sau alte elemente care pot dăuna calculatorului dumneavoastră.

3. Prețul

Prețurile afișate în cadrul site-ului www.SABON.ro sunt în RON și conțin TVA. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, SC Balan Nelida Theona PFA rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.femeiadesucces.ro vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea produselor comandate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-urile colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății.

Plățile dumneavoastră vor fi procesate de către colaboratorii noștri. În acest sens vă informăm că refuzul comunicării datelor cerute de către aceștia pentru efectuarea plăților va duce automat la refuzarea comenzilor dumneavoastră.

Descrierea procesului de plată: – Clientul inițiază comanda pe site-ul www.femeiadesucces.ro pentru unul sau mai multe produse; – În cadrul procesului de înregistrare a comenzii, Clientul este transferat către site-ul colaboratorilor noștri pentru introducerea datelor de tranzacționare (date de facturare și/sau date de livrare, informații credit/debit card); – După trimiterea datelor de card, acestea sunt verificate la banca Clientului, iar suma reprezentând contravaloarea produselor este blocată în contul acestuia pentru debitare ulterioară. Comanda este trecută prin filtrele antifraudă, iar în caz de validare suntem notificați în acest sens; – Notificarea despre comandă și disponibilitatea de plată a Clientului este făcută în timp real (existența banilor în contul Clientului și blocarea lor în vederea efectuării tranzacției); – După livrarea produsului, banii sunt debitați din contul Clientului și transferați în contul colaboratorilor noștri și virați ulterior în contul nostru. rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.femeiadesucces.ro vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea produselor comandate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-urile colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății.

Plățile dumneavoastră vor fi procesate de către colaboratorii noștri. În acest sens vă informăm că refuzul comunicării datelor cerute de către aceștia pentru efectuarea plăților va duce automat la refuzarea comenzilor dumneavoastră.Ce servicii/produse vor fi plătite online cu cardul?)Cursuri online si carti de dezvoltare personala. 

-Politica de livrare a produselor/serviciilor;

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Barlad, şi ajung la destinaţie în interval de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 14:00 sunt expediate a doua zi şi ajung la destinaţie în următoarea zi lucrătoare. Comenzile înregistrate după ora 14:00 ajung la destinaţie în interval de 3 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

-Politica de retur/anulare;

Clienții care nu sunt multumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Costurile de returnare sunt suportate de noi.

Clienții www.femeiadesucces.ro pot returna produsele cumpărate în termen de maxim 14 zile de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeași stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. În maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii.

În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 72 de ore de la data returnării produselor comandate. Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării produselor comandate.

-Politica de confidențialitate;

Balan Nelida Theona PFA în calitate de autor, proprietar, administrator al site-ului www.femeiadesucces.ro, respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site în vederea plasarii comenzilor de achizitie a produselor noastre, fiind înregistrată sub Nr 12082/2009 și 12116/2009 la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private, Balan Nelida Theona PFA are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Balan Nelida Theona PFA  se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.femeiadesucces.ro prin plasarea de comenzi şi achiziţionarea de produse si servicii, asa cum prevăd dispoziţiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecţia datelor personale.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opoziţie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).

Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de Balan Nelida Theona PFA în conformitate cu scopurile menţionate mai jos.

Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizaţi.

Tipul de date ce vor fi colectate si/sau prelucrate:

  • nume, prenume, nr telefon, adresa email, sex, data nastere, adresa postala de livrare a produselor, preferințele în cumpărarea produselor
  • Suplimentar faţă de cele mentionate mai sus, Balan Nelida Theona PFA va mai solicita date legate de cartul bancar pentru efectuarea platilor on-line. Aceste date nu vor fi stocate ci vor fi solicitate la fiecare achizitie cu plata on-line (daca este cazul) de catre platforma de plati terta, Euplatesc.ro

-Informații privind siguranța datelor clienților.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private, Balan Nelida Theona PFA are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Balan Nelida Theona PFA  se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.femeiadesucces.ro prin plasarea de comenzi şi achiziţionarea de produse si servicii, asa cum prevăd dispoziţiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecţia datelor personale.