Experienta mea la evenimentul lui Tony Robbins – “Unleash the Power Within”?

Scriu aceste rânduri în avion, în drum spre casă, pentru că abia acum am găsit timp să reflectez la ceea ce am trăit acolo și pentru că vreau să scriu cât sunt încă în energia acestui eveniment.

1. Câteva lucruri despre Tony Robbins:

Tony Robbins este autor a șase dintre cele mai bine vândute cărți din lume. De-a lungul carierei sale, el a impactat pozitiv viețile a peste 50 milioane de oameni din peste 100 de țări, prin programele sale de formare video și audio.

A creat primul program program de dezvoltare personală și profesională din lume, iar la seminariile sale live au participat peste 4 milioane de persoane. Este solicitat frecvent să ofere consultanță unora dintre cele mai de succes persoane de pe planetă: de la atleți, artiști și CEO ai unor mari companii, ajungând până la președinți de stat.

Cum l-am perceput eu: Tony e HUGE și la “stat și la sfat”. Omul e un fenomen! Are o forță extraordinară, o voce puternică și emană o energie cum rar am mai simțit la cineva. La cei 62 de ani e mai viu decât mulți din generația mea.

Experienta mea la evenimentul lui Tony Robbins - “Unleash the Power Within”?

2. Câteva lucruri despre Unleash the Power Within

  • Unleash the Power Within este un eveniment/seminar EXTRAORDINAR care se ține de peste 30 de ani și care merită trăit măcar o dată în viață.
  • Anul acesta au fost peste 13.000 de suflete din 67 de țări. Oameni de toate vârstele și categoriile sociale. Evenimentul a fost tradus live în 7 limbi diferite, cu un singur scop: conducerea vieții tuturor la nivelul următor (indiferent de nivelul la care se aflau).
  • Unleash the Power Within este ENERGIE PURĂ, este distracție, este bucurie, conexiune, provocare, este senzațional și este, mai ales, CREȘTERE.

3. Cum a fost experienta mersului pe cărbuni încinși?

În încheierea primei zile, seara, am avut parte de o experiență pe care nu o voi uita niciodată: am mers cu picioarele goale pe cărbuni încinși. După o pregătire (mentală și emoțională) ne-am descălțat și, în șir indian, mii de oameni am pornit spre parcare, unde era totul aranjat. Până mi-a venit rândul am avut timp sa intru în atmosferă și să observ reacțiile oamenilor “înainte și după”. Cu toată pregătirea, unii s-au răzgândit chiar înainte să le vină rândul.

Experienta mea la evenimentul lui Tony Robbins - “Unleash the Power Within”?

“Ce nebunie, de ce ai face asta?” – m-a întrebat o prietenă.

Pentru că te ajută să te detașezi de frici, te ajută să înțelegi că ești mai mult decat gândurile și emoțiile tale, te ajută să conștientizezi câtă putere ai, câte resurse interioare ai, resurse despre care habar nu aveai până atunci. Și poți aplica “lecția” ulterior în orice moment și orice aspect al vieții! Se produce un break through.

Experiența asta mi-a dat o stare de împlinire și de bucurie greu de descris în cuvinte. Dacă am trecut prin “foc” fără să mă ard înseamnă că noi (oamenii în general) chiar putem ORICE!

Cum a fost evenimentul în sine?

Ziua începea undeva în jurul orei 8 am și se termina uneori și după 12 noaptea. Nici nu m-aș fi gândit că poți ține un grup atât de mare “up and running” atâtea ore pe zi, patru zile consecutive.

Știam deja că energia care se creează atunci când lucrezi cu grupuri, este de departe una dintre cele mai benefice și transformaționale experiențe pentru cei ce participă, dar nu îmi imaginam cum se simte cu un grup atât de maaareee (de peste 12000 de oameni). După patru zile în care am lucrat împreuna, ne-am împărtășit poveștile de viață, am râs, am plâns, am dansat, ne-am îmbrățișat, ne-am sărbătorit, la final ne simțeam cu toții ca într-o mare familie. Magic!

Experienta mea la evenimentul lui Tony Robbins - “Unleash the Power Within”?

Recomandări

  • Ca în orice experiență de viață, e foarte important sa fii deschis, să participi activ, să nu rămâi doar “spectator”, să nu lași “micile provocări” să-ți strice starea, să înțelegi perspectiva înaltă, Divină, pentru că Dumnezeu nu greșește niciodată. Așa că vezi care e binele, care e lecția, care e motivul pentru care tu ai ajuns în acel loc, în acea situație?
  • Ia cât mai mult din fiecare experiență, iar pentru asta… lasă acasă așteptările, prejudecățile, comparațiile. Ele nu fac decât să îți pună piedici.
  • Într-o astfel experiență e bine să pornești cu o intenție.
    Eu, pe lângă intenție, i-am cerut lui Dumnezeu să îmi aducă în apropiere, atât cei mai potriviți oameni, cât și experiențele, informațiile, resursele de care am nevoie pentru a trece la următorul nivel intenționat. Și-am primit!
Experienta mea la evenimentul lui Tony Robbins - “Unleash the Power Within”?

Cu ce am rămas:

Cu o super energie și cu încrederea că orice este posibil. Mă bucur tare mult că am fost parte din această poveste, că am putut simți măreția, grandoarea omului T. Robbins și a ceea ce a realizat. Această experiență m-a inspirat foarte mult să fac pașii necesari, să am curajul și îndrăzneala să îmi depășesc limitele, conștientizând că ele chiar sunt doar în mintea noastră.

Să fie cu folos și cu inspirație,

Theona

PS: Cele scrise mai sus sunt trăirile și concluziile mele personale de la UPW și pot fi total diferite de ale celorlalți participanți. Fiecare cu trăirile, emoțiile și nivelul lui de înțelegere. Am auzit destule plângeri și cârcoteli (clar nu îi poți mulțumi pe toți, nici chiar Tony Robbins de ești), dar eu prefer să nu le dau importantă și energie.

Distribuie:
Cos