O mărturie uimitoare a ceea ce a adus programul de Abundenta si Feminitate in viata Doinei

In lumina fiecărei reușite se ascunde o poveste, iar astăzi îți scriu cu o emoție deosebită, pentru că vreau să îți împărtășesc o poveste reală, de succes, transformatoare, a unei cliente dragi.

Doina a făcut parte din ediția 9 a Programului pentru activarea Feminității și accesarea Abundenței Divine și 6 luni mai târziu, am cunoscut-o personal în retreatul din Bali.

Dar mai bine haide să o lăsăm pe ea să ne povestească.

Ce te-a determinat să te înscrii în Programul pentru activarea Feminității și accesarea Abundenței Divine?

”Nevoia să mă redescopăr, să-mi redescopăr feminitatea, să fac parte dintr-un grup de femei care se uită înspre același lucru și vor să evolueze împreună. ”

Care erau principalele provocări pe care le aveai înainte de acest program?

”Înainte am avut o perioadă extrem de grea la serviciu, cu foarte, foarte multă muncă, foarte mult stres, cu un șef cu care nu mă înțelegeam. Eram pe punctul de a-mi da demisia după 16 ani de lucru în această companie. După care a venit o soluție intermediară să mă mut în alt departament pentru a nu mai fi cu acel șef. În schimb, ulterior au venit alte provocări, doi membri din echipă au plecat și am rămas să lucrez singură o activitate de trei oameni. A fost foarte grea luna aprilie, când nu găseam oameni.

După care te-am cunoscut pe tine, am început programul și am început să fac recrutări. Am găsit două persoane foarte potrivite pentru mine, pentru ceea ce au ele de făcut aici. Și am simțit că acela a fost un prim pas spre liniștirea mea și reglarea situației atât de tensionate de la job.”

Care a fost cea mai mare schimbare pe care ai observat-o în viața ta după parcurgerea programului? Poți povesti despre un moment specific sau o tehnică anume din program care ți-a adus o transformare semnificativă?

”Prima schimbare pe care am simțit-o, nu știu dacă este cea mai mare, este că am devenit foarte feminină. Sfatul tău de a purta fuste în loc de pantaloni a fost foarte puternic pentru mine. La puțin timp după ce am început programul am început să îmi cumpăr foarte multe fuste și rochii, să îmi descopăr frumusețea corpului și feminitatea și avantajul de a purta rochii și fuste. Am fost admirată de oamenii din jur, dar în primul rând m-am simțit eu bine cu mine.

Pentru mine meditațiile cu tine sunt foarte puternice, le fac aproape în fiecare zi.

“Cea mai mare transformare pe care am primit-o: am făcut posibilă participarea mea la retreatul din Bali, în condițiile în care nu aveam bani, nu aveam susținerea familiei, nu știam dacă o să pot să plec de la serviciu.”Cea mai mare transformare pe care am primit-o: am făcut posibilă participarea mea la retreatul din Bali, în condițiile în care nu aveam bani, nu aveam susținerea familiei, nu știam dacă o să pot să plec de la serviciu.

Dar toate s-au întâmplat atât de frumos și atât de firesc. Deci DA, Bali este o transformare în urma programului de abundență. ”

Ce sfat ai pentru alte femei care sunt în situația în care erai tu înainte de a începe acest program?

”Sfatul meu este să aibă încredere în acest program. Să-și dea voie să aibă timp pentru ele. Să aibă încredere în transformări.

Of, Doamne, îmi vin atât de multe lucruri în minte! Să-și dea voie să fie frumoase, iubite, norocoase, abundente, lucruri pe care noi credem că nu sunt posibile, sau le credeam imposibile înainte de program.

Să meargă înainte, să-și asculte inima și intuiția, intuiția feminină este un lucru extrem de important pentru noi femeile. ”

Cum aplici în viața ta de zi cu zi învățăturile și tehnicile dobândite în program?

”Prin meditația de dimineață, prin consacrare, consacrare pe care o fac și dimineața, și înainte de un proiect, de un drum, la început de săptămână.

Parcurg meditațiile în funcție de cum simt. Dacă într-o zi simt că este despre iertare, fac tehnicile de iertare, dacă e despre o deblocare financiară ascult meditații despre lucrul cu bani, transgenerațional pe bani.

Mai folosesc programarea apei și multe alte tehnici. În fiecare zi în programul meu este timp și acțiune pentru tehnicile învățate de la tine.”

Cum arată viața ta acum?

“Dacă e să pornesc de la problema inițială, cea din luna mai, acum la serviciu sunt foarte liniștită, foarte relaxată, am o echipă pe care mă bazez, care a învățat foarte repede și care mi-au creat spațiul de a pleca în Bali 10 zile, fără să trebuiască să fiu conectată la laptop sau telefon, ceea ce cu o jumătate de an înainte nu era posibil.

În plan personal, încă mai lucrez la relația emoțională cu partenerul meu, dar simt că se fac pași în fiecare zi.

Iar în plan material, revin, Bali a fost cea mai puternică materializare, ceea ce îmi dă încrederea și convingerea și speranța că de acum înainte voi putea face mult mai multe proiecte de același nivel la care oamenii să spună: wow, nu m-am gândit vreodată că o să pot să le ajung.”

O mărturie uimitoare a ceea ce a adus programul de Abundenta si Feminitate in viata Doinei

Distribuie:

Cos