The Silver Gate: Portalul Protecției, Puterii Personale și al Iluminării 28-31 mai

Draga mea,

Ai auzit vreodată despre această poartă magică ce ne teleportează exact către planurile cele mai înalte ale Universului? Dacă nu știi despre ce e vorba, hai să îți explic în detaliu la ce mă refer.

Ce este Silver Gate sau Poarta de argint?

Traversăm o perioadă extrem de interesantă din punct de vedere energetic. De săptămâni întregi se produc explozii solare zilnice, iar rezonanța Schumann (pulsul vieții) este din ce în ce mai mare, atingând valori unice. 

Probabil ai început să simți efectele acestor fenomene: o stare de neliniște permanentă, migrene, amețeli, insomnii, dureri în corp sau senzația de presiune. Poate ai simțit și acel sentiment venit de nicăieri că în aer plutește energia schimbării. Toate acestea sunt mesajele pe care Universul ni le transmite, indicând că urmează o perioadă a transformărilor în toate ariile vieții noastre, pentru fiecare dintre noi. 

În perioada 28-31 mai, una dintre cele patru stele regale, Aldebaran, cea mai strălucitoare stea din constelația Taurului, va fi traversată de Soare. 

Această stea magică este cunoscută de culturile străvechi ca fiind purtătoare de energii puternice și protectoare. Energia transmisă de Aldebaran ne activează chakra celui de-al treilea ochi, responsabilă de intuiție, clarviziune și conștiință la nivel înalt. Astfel, avem șansa de a ne dezvolta aceste daruri și de a primi de la Univers informații noi, idei pline de inspirație divină și creativitate, făcând pași către o nouă treaptă în procesul de trezire spirituală.

Silver Gate sau Poarta de Argint este considerată casa stelei Aldebaran și acel loc prin care se spune că sufletele trec în momentul în care călătoresc spre Pământ și înapoi acasă, la Tatăl Ceresc. Odată cu trecerea lor prin Poarta de Argint și intrarea într-o nouă experiență de viață, sunt curățate de lumina protectoare a stelei Aldebaran . 

Astfel, conectându-ne cu energia acestei perioade, fiecare dintre noi poate să acceseze amintiri vechi și să își reamintească scopul divin pentru care a venit pe Pământ și misiunea de viață aleasă când sufletul a trecut prin lumina de curățare a stelei.

The Silver Gate: Portalul Protecției, Puterii Personale și al Iluminării 28-31 mai

Cum poți profita de această perioadă? 

  1. Meditează

Încearcă să rămâi în meditație câteva minute pe zi și să te conectezi la sufletul tău. Cere acestuia să îți arate motivul real pentru care și-a dorit să vină în această viață. Este foarte probabil să simți anumite stări în corp, presiune în zona dintre ochi sau să îți revină în minte episoade ce nu seamănă cu nimic din ce ai trăit până acum pe Pământ. Cu cât conexiunea ta cu sufletul și cu sinele înalt este mai intensă, iar treapta de evoluție spirituală mai mare, cu atât vei fi mai sensibilă la această energie.

  1. Fă o rugăciune

La fel ca în meditație, poți să apelezi la rugăciune către Tatăl Ceresc pentru a-ți arăta mesajele sufletului. Roagă-L pe El să te ghideze pe drumul tău, amintindu-ți de ce ai ales acest trup, în această viață. Fiecare are o misiune specială, un contract al sufletului semnat prin iubire cu divinul. Care este al tău? Respiră și amintește-ți.

  1. Conectează-te cu Mama Pământ

Dacă prin meditație și rugăciune îl poți aduce alături de tine pe Tatăl Ceresc, în natură ești mai aproape de Mama Pământ. Ia-ți o oră de stat cu picioarele în iarbă sau într-o zonă cu mai puțin asfalt, simte conexiunea intensă cu energia copacilor, florilor, apelor curgătoare, munților, rocilor și cristalelor. Toate acestea te aduc acasă și îți reamintesc că ești parte a acestui vast Univers.

  1. Păstrează-ți vibrația înaltă

Oricât de provocatoare ar fi această perioadă, tu alegi unde dorești să rămâi. Dacă simți că starea ta este una cu energie joasă, eliberează-te de aceasta și mută-ți focusul pe altceva. Este foarte important să nu rămâi mult timp într-o stare cu energie joasă. Găsește elemente care îți bucură sufletul, iar acestea sunt multe și simple. Sufletul nu are nevoie de activități simandicoase precum mintea, el știe de unde vine, nu creează false scenarii și poate să rămână în stare de bine atunci când îi oferim această șansă.

  1. Alege un cristal

Alege pentru tine un cristal pe care să îl încarci cu lumina și energia stelei regale. Granatul și rubinul sunt considerate cristalele specifice stelei Aldebaran. Poartă-le cu tine, fie că ai o brățară, un pandantiv sau o mică piatră în buzunar. În timpul zilei, expune-te câteva minute la lumina solară și ele își vor lua energia protectoare de la aceasta.

  1. Acționează pentru atingerea obiectivelor și visurilor tale

Aldebaran este legată de noroc și succes, astfel că putem folosi această zi pentru a acționa în direcția obiectivelor și visurilor noastre, precum și pentru a manifesta. Pe măsură ce portalul energiei Aldebaran este activat, vizualizează tot ceea ce îți dorești pentru tine, pentru cei dragi și pentru lumea din jurul tău. 

Pe final, te invit să faci un salt în timp și să te gândești la pașii pe care i-ai făcut până în prezent în viața ta. Analizează acele momente în care destinul și linia temporală au părut că se schimbă și totul a luat o nouă cale pentru tine. Înțelege unde te-au condus toate acele schimbări. 

Acest lucru poate să te ajute să înțelegi esența (motivul) tuturor întâmplărilor și să îți aducă răspunsul la întrebările: „De ce am venit aici? Care este calea mea?”

Pășește în energia specifică Porții de Argint, care este una extrem de puternică, protectoare și transformatoare. Avem tot Ajutorul Divin pentru a beneficia de această perioadă și a ne accelera evoluția. Tot ce avem de făcut este să ne dăm voie.

Să îți fie cu super folos! 

Dacă simți că a venit momentul să-ți recreezi conexiunea cu lumea ta interioară și să te bucuri de Abundența Infinită a Universului, te invit să te înscrii la webinarul GRATUIT 

“Cum să accesezi Abundența Divină în 7 pași simpli”, pe linkul de mai jos

The Silver Gate: Portalul Protecției, Puterii Personale și al Iluminării 28-31 mai

Webinar – Cum să accesezi Abundența Divină în 7 pași simpli

Te îmbrățișez cu drag, 

Theona 💜

Distribuie:
Cos