WEBINAR ONLINE GRATUIT

Arta Manifestării Dorințelor
În 5 pași simpli

Descoperă cum să-ți creezi o viață abundentă și împlinitoare

*Joi, 9 Iunie, de la ora 20:00

Femei în comunitate

De informații transformatoare

Clari și concreți

Dorințele sunt pretutindeni...

Practic, creștem tot timpul dorindu-ne diverse lucruri. O jucărie, o bicicletă, o mașină, un job, o casă, o familie etc. Toți am fost învățați să ne punem dorințe, poate chiar să ne legăm de anumite evenimente din viața noastră și să așteptăm să se întâmple un miracol. 

Problema e că avem impresia că doar anumite dorințe pot fi „norocoase” și se pot îndeplini. În realitate, totul este mult mai simplu. Dorințele se îndeplinesc dacă știm cum să cerem și cum să acționăm astfel încât să le transformăm în realitate.

Ai vrea să afli tehnici simple pe care le poți folosi ca să atragi ceea ce-ți dorești, mai repede decât ți-ai imaginat vreodată?

Înscrie-te la WEBINARUL GRATUIT de joi, 9 Iunie, și te voi învăța cât de simplu este să îți îndeplinești dorințele și care sunt cei 5 pași simpli care te vor ajuta să manifești cu ușurință în viața tot ceea ce îți dorești.

Creează-ți o viață abundentă și împlinitoare

*Joi, 9 Iunie, de la ora 20:00​

Participă LIVE la Webinar și descoperă:

DESPRE MINE

Autor a trei cărți, antreprenor, speaker motivațional, terapeut spiritual, consilier în dezvoltare personală, terapeut ThetaHealing.

Creatoarea comunității Secretele Femeilor Împlinite, a emisiunii Cafeaua Motivațională (peste 100 de ediții) și a 12 programe online în 2020-2021.

Am ghidat peste 5000 de femei în programele online, în ședințele individuale, în evenimentele și workshopurile live și absolut de fiecare dată am ajuns la aceeași concluzie: noi suntem cocreatorii propriei vieți și oricine poate să își transforme viața. Important este să crezi și să vrei.

Acest webinar îți va arăta cum să îți găsești resursele necesare pentru a duce viața mult dorită. În fiecare se află comori nedescoperite și poate chiar neștiute încă.

Vino să parcurgem împreună acest drum spre o viață împlinită și fericită

*Joi, 9 Iunie, de la ora 20:00​

Testimoniale

CADOU PENTRU PARTICIPARE 🎁

Pentru că știu că toți avea dreptul la o viață minunată, trăită în bunăstare și împlinire sufletească, îți ofer cadou eBook-ul “5 pași simpli care te vor duce mai aproape de succes”. Acesta te va ajuta să descoperi primii pași în drumul materializării dorințelor tale. Vei vedea cât de simplu este de fapt să aduci în viața ta tot ceea ce îți dorești.

Acest eBook conține:

IMPORTANT! Vei primi acest eBook cadou doar dacă vei sta până la finalul webinarului, fiindcă vreau să înțelegi exact cum funcționează cei 5 pași simpli ai Artei Manifestării Dorințelor și cum poți maximiza rezultatul tău.

Ești pregătită să ai o viață împlinită, trăită în iubire, bunăstare și abundență?

Atunci te aștept la webinarul gratuit “Arta Manifestării Dorințelor în 5 pași simpli”.

*Joi, 9 Iunie, de la ora 20:00

© Copyright 2022. Toate dreptutile rezervate | Confidentialitate si termeni si conditii | ANPC | SOL

WEBINAR ONLINE GRATUIT

Arta Manifestării Dorințelor
În 5 pași simpli