Oferta expiră joi, 18octombrie - 23:59

zile
ore
min
sec
Oferta a expirat!
Programul 21 de zile de meditații

Programul 21 de zile de meditații
pentru Evoluție Fizică, Emoțională și Spirituală

Pentru femeile care vor să-și descopere puterile interioare și să-și transforme viața prin intermediul meditației ghidate, în doar 21 de zile!

*Ofertă - doar 333 lei (în loc de 590 lei)
Reducere 44%
*valabilă doar 3 zile

Te simți copleșită de stresul cotidian?

Te confrunți cu blocaje emoționale și lipsa armoniei interioare și a echilibrului în viața ta?

Orice problemă poate fi soluționată, orice suferință poate fi vindecată, iar orice îți dorești poate deveni realitate. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul meditației.

Meditația este una din cele mai eficiente metode de vindecare și transformare a vieții pentru că lucrează direct cu subconștientul (acolo unde sunt stocate toate credințele limitative, tiparele mentale, fricile, blocajele și limitările despre care tu nici măcar nu ești conștient), fiind în același timp și instrumentul care a adus cele mai bune și mai rapide rezultate (atat pentru mine, cat si pentru cei cu care lucrez).
Programul de 21 de Meditații pentru Evoluție Fizică, Emoțională și Spirituală este răspunsul la nevoile tale. Va deveni “trusa ta de prim ajutor” pentru nevoile tale, la care vei avea acces oricând, pe viață. Acestea te vor însoți într-o călătorie unică și transformatoare către tine însuți, o călătorie pe 3 planuri, pentru evoluția ta fizică, emoțională și spirituală.

Nu e neapărat necesar sa le faci în ordinea dată și nici zilnic. Eu te voi ghida cu blândețe, pas cu pas în această tehnică care îți va aduce beneficii extraordinare.
*Ofertă - doar 333 lei (în loc de 590 lei)
Reducere 44%
*valabilă doar 3 zile

Cu cele 7 meditații pentru fiecare plan
- fizic, emoțional și spiritual -
vei fi ghidată într-o călătorie interioară profundă și transformatoare!

Prin meditațiile pentru prosperitate, bani și abundență, vei atrage energia abundenței în viața ta. Curățarea proiectelor și încărcarea lor cu lumină și energie te va ajuta să-ți clarifici obiectivele și să le transformi în realitate. Prin meditațiile de curățare a biroului sau a casei, vei crea un mediu propice pentru prosperitate și creativitate, iar prin meditațiile pentru manifestarea în viața ta a tot ceea ce îți este destinat prin Drept Divin, vei deschide ușile către oportunități nelimitate.
Cu ajutorul meditațiilor vei curăța energia relației tale, vei echilibra energiile Yin și Yang pentru a restabili armonia, vei dezlega legăturile toxice din trecut și vei vindeca relația actuală. Prin aceste practici, vei crea un spațiu de iubire și înțelegere, reconstruind legăturile cu partenerul tău într-un mod sănătos și profund.
Meditațiile îți oferă sprijinul necesar. Prin meditația pentru îmbunătățirea încrederii în sine, vei căpăta încredere în propria ta putere și în capacitatea ta de a depăși obstacolele. De asemenea, meditația pentru mai multă claritate îți va lumina calea, oferindu-ți înțelegerea necesară pentru a lua decizii înțelepte.
Meditația pentru dobândirea curajului și anihilarea fricilor de orice fel îți va oferi instrumentele necesare pentru a te confrunta cu fricile și anxietatea care te pot ține în loc. Astfel, vei avea curajul să trăiești fără constrângeri și să îți urmezi visurile cu determinare.
Așadar, indiferent unde te aflii în acest moment, ce provocări întâmpini, vei găsi susținere și ghidare în orice situație. Cu ajutorul acestui program, îți vei vindeca sufletul, vei primi soluții la problemele tale și vei atrage experiențe, lucruri și oameni care să te conducă spre viața pe care ți-o dorești.
Comandă acum Programul de 21 de meditații Ghidate pentru Evoluție Fizică, Emoțională și Spirituală, vindecă-ți sufletul și fă primii pași către viața visurilor tale!
Cu numai 333 lei, preț redus de la 590 lei, vei primi acces instant la această “trusă de prim ajutor”.
Reducere 44% valabilă doar în perioada 16-18 octombrie!

Ce primești concret?

Dacă nu ești familiarizată cu meditația, nu te îngrijora, vei primi o introducere în tehnica meditației.

Programul este structurat pe trei planuri-cheie, fiecare având câte șapte meditații ghidate, adaptate nevoilor tale. Nu e neapărat necesar sa le faci în ordinea dată și nici zilnic, ci după cum simți nevoia. Lasă-ți intuiția să te ghideze.

Planul fizic cuprinde:

Planul emoțional cuprinde:

Planul spiritual cuprinde:

Iată ce spun femeile care au beneficiat de puterea transformatoare a meditațiilor:

Programul 21 de zile de meditații
Programul 21 de zile de meditații
Programul 21 de zile de meditații
Programul 21 de zile de meditații
Programul 21 de zile de meditații

Cum se va schimba viața ta după Programul 21 de zile de meditații pentru Evoluție Fizică, Emoțională și Spirituală ?

Meditația este poarta către o lume interioară de liniște și vindecare. Prin practicarea regulată a meditației, ai posibilitatea de a transforma nu doar modul în care te simți în fiecare zi, ci și modul în care vezi și trăiești viața.
Cu Programul 21 de zile de meditații pentru Evoluție Fizică, Emoțională și Spirituală vei transforma pas cu pas realitatea în care trăiești. Prin această practică continuă, vei crea un spațiu sacru în viața ta, un spațiu unde te poți conecta profund cu tine însuți și cu întreaga existență.
E timpul să începi această călătorie a transformării interioare și să experimentezi toate minunățiile pe care meditația le poate aduce în viața ta!
Comandă acum Programul 21 de zile de meditații pentru Evoluție Fizică, Emoțională și Spirituală și începe călătoria ta către pace și echilibru interior prin puterea vindecătoare a meditației!
Ești gata să-ţi descoperi puterile interioare și să-ţi transformi viața?
Programul 21 de zile de meditații
© Copyright 2023. Toate dreptutile rezervate | Confidentialitate si termeni si conditii | ANPC | SOL
Cos