Gala Femeilor Împlinite și de Succes

zile
ore
min
sec
Gala a început
Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes

EDIȚIA 1

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Joi, 21 Nov

ora 17:00 - 22:00

Le Chateau, București

Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Pentru femeile care vor să-și redescopere esența feminină, să se valorizeze și să treacă pe următorul nivel de evoluție!

Îmbracă-te de gală și vino să petreci câteva ore într-o locație de vis, alături de aproximativ 500 de femei minunate.

Fie că ești mamă, antreprenoare sau angajată, singură sau într-o relație, după un divorț sau în căutarea unui nou început, această gală este momentul tău să strălucești.

Eu, Theona Balan, voi avea atât rolul de organizator, cât și cel de speaker.

Voi contribui direct la eveniment printr-un moment special dedicat temei principale a evenimentului și îți voi arăta cum putem noi, femeile, să ne punem darurile și harurile în lume.

Femeia înflorește între femei, în medii în care este susținută și apreciată. Ce poate fi mai valoros decât să sărbătorim împreună FEMEIA prin dăruire, susținere și împărtășirea unor povești care au schimbat vieți? 

Vom petrece o seară de neuitat, într-un mediu inspirațional, unde poveștile femeilor din comunitate devin exemple demne de urmat pentru fiecare dintre noi.

Vei primi mai mult decât amintiri frumoase! Vei primi instrumente valoroase și conexiuni autentice, care să te susțină și să te motiveze să realizezi ceea ce până acum doar visai.

*Eveniment organizat în colaborare cu Retreat Camps.*

Te aștept alături de mine să sărbătorim împreună femeia, curajul, puterea și frumusețea ei!

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Când?

21 noiembrie 2024, începând cu orele 17:00

Unde?

Le Château, Castelul din inima Bucureștiului

Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, București, România

Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Cine organizează

Gala Femeilor Împlinite și de Succes?

Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Eu sunt Theona Balan, sufletul din spatele Comunității “Femeia de Succes”, una dintre cele mai mari și durabile comunități de femei din România, pe care am fondat-o în 2009.

Sunt Life Coach Spiritual, blogger motivațional, autor a 6 cărți cu peste 58.000 de exemplare vândute, creator de peste 30 de programe educaționale, antreprenor, organizator de retreaturi, Terapeut ThetaHealing®, specialist în manifestarea dorințelor și terapia cu lumină și am dedicat ultimii 15 ani transformării vieții femeilor.

Misiunea mea a început cu o dorință care ardea puternic în inima mea: să ajut femeile să-și recunoască valoarea și să-și descopere și să-și valorifice darurile, talentele și resursele.

Cred cu tărie în capacitatea femeii de a se reinventa și renaște, indiferent de provocări. Acesta a fost și este în continuare scopul meu, cel de a împuternici femeile, ajutându-le să-și recunoască puterea interioară și să-și împlinească misiunea divină.

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Realizările tale merită sărbătorite

Femeia conștientă de propria putere, încrezătoare în darurile sale, care trăiește în armonie cu ea însăți, are capacitatea de a transforma întreaga lume din jurul ei.

Mărturiile miilor de femei ale căror vieți s-au schimbat prin programele pe care le ghidez sunt o dovadă a reușitei misiunii mele.

Iar aceste realizări merită sărbătorite cu fast și bucurie!

Am creat această gală cu gândul de a scoate în față aceste femei, de a le onora, de a recunoaște realizările și evoluția lor și de a oferi un cadru în care succesul lor să fie apreciat și celebrat, inspirând astfel și alte femei să-și urmeze propriile aspirații.

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Împreună pentru o lume a femeii mai bună!

Misiunile noastre ne-au adus împreună.

Așa că, alături de mine, în calitate de organizator – partener a Galei Femeilor Împlinite și de Succes, este Ramona Burda Sălășan, fondatoarea proiectului de dezvoltare personală, Retreat Camps.

Cu o experiență vastă în industria turismului începând din 2015, Ramona a organizat 55 de retreaturi până în prezent, atât în România, cât și internațional, plus peste 200 de evenimente de o zi. Toate acestea sunt create special pentru a oferi participanților o experiență holistică ce cuprinde trupul, mintea și sufletul, sprijinind dezvoltarea personală pe toate cele cinci planuri: fizic, mental, emoțional, energetic și spiritual.

Acest parteneriat aduce un plus de valoare evenimentului, prin expertiza și pasiunea ei pentru crearea spațiului care favorizează creșterea, prin implicarea de care dă dovadă Ramona în fiecare proiect, prin atenția la detalii, îmbogățind astfel experiența fiecărui participant.

Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Vrei să promovezi evenimentul în comunitatea ta?

Gala Femeilor Împlinite și de Succes va fi promovată către comunitățile noastre de pe toate platformele online, așa că în total, vom ajunge la peste 180.000 de femei. Dacă ai o afacere dedicată femeilor, vrei să-ți extinzi rețeaua și să crești vizibilitatea brandului tău, poți deveni partener.

Completează formularul de mai jos și un membru al echipei noastre te va contacta pentru a discuta mai multe detalii despre cum poți deveni partenerul nostru.

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Sunt nerăbdătoare să te întâlnesc la

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

să îți arăt cine ești cu adevărat – o Creatoare, o Zeiță, o Eroină!

E timpul să faci cunoștință cu tine și cu puterea din tine! E timpul să-ți vezi frumusețea și strălucirea!

Click pe butonul de mai jos și înscrie-te acum la Gala Femeilor Împlinite și de Succes!

Deși din afară pare că ai tot ce ți-ai dori...

Simți că totuși ceva lipsește?

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

În agitația cotidiană și în fața provocărilor vieții moderne, este posibil să ne pierdem conexiunea cu noi înșine. Din păcate, trăim pe pilot automat, iar provocările care apar ne pot afecta echilibrul și pacea interioară. Am fost influenţate de mediul exterior, familie, colegi, prieteni, am preluat din gândurile şi convingerile altora, pierzându-ne drumul, echilibrul şi direcţia.

Îți sună cunoscut?

Cu siguranță și tu ai simțit cel puțin odată presiunea care vine din încercarea de a jongla rolurile de mamă, soție, parteneră, femeie de carieră și dificultatea de a păstra un echilibrul între viața profesională și cea personală.

Pui de prea multe ori nevoile celorlalți înaintea nevoilor și dorințelor tale, pe care le lași la urmă. Muncești din greu, încrâncenată să bifezi obiectiv după obiectiv, iar în toată această luptă, uiți de sufletul tău.

Draga mea, îți garantez că în momentul în care îți vei întoarce fața către tine și vei începe să te vezi, să te onorezi și să te valorizezi, viața ta va căpăta alte nuanțe.

Îmi propun ca acest eveniment să fie un sanctuar unde fiecare femeie este celebrată, nu doar pentru marile realizări, ci și pentru curajul de a trăi autentic în fiecare zi.

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Este locul unde te poți reconecta cu tine însăți și unde vei găsi forța și curajul să-ți urmezi visurile și misiunea sufletului.

Vei descoperi că femeile care vor urca pe scenă pentru a-și spune poveștile sunt femei obișnuite, la fel ca tine, care au reușit lucruri extraordinare. Ele și-au dat voie să creadă că totul este posibil. Vrei să vezi cum totul este posibil și pentru tine, dragă femeie?

Cum ar fi să lași toate celelalte responsabilități deoparte pentru câteva ore și să te pui pe tine pe primul loc? Cum ar fi să participi la Gala Femeilor Împlinite și de Succes, acolo unde fiecare dintre noi poate străluci și unde, împreună, ca un colectiv de femei puternice, celebrăm frumusețea și puterea feminină?

Program

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Ce am pregătit concret pentru tine?

Povești uimitoare ale femeilor din comunitate

Iubesc să lucrez cu femei. Iubesc să le susțin, să le ajut să își descopere darurile, harurile, să-și ia puterea înapoi și să îndrăznească să pășească spre o viață aliniată la Planul Divin. Fără ele, eu nu aș fi fost astăzi unde sunt, așa că le sunt profund recunoscătoare fiecăreia. Vreau ca poveștile lor să ajungă la cât mai multe femei. Tocmai de aceea, am selectat o serie de povești cu impact, ale unor femei obișnuite din comunitate, care au reușit să realizeze lucruri ce păreau greu de atins.

Știi momentele acelea emoționante când asculți o poveste de succes și îți spui “Wow! Dacă ea a reușit, pot și eu!”? Astfel de momente și aha-uri vei avea pe tot parcursul serii. Poveștile femeilor din comunitate te vor inspira și te vor motiva să-ți urmezi și tu calea sufletului tău.

Conectare cu alte femei asemenea ție

Trăim atât de mult în online, încât uităm uneori să ne mai bucurăm de conexiunea umană.

Te așteaptă o experiență unde fiecare conversație poate aduce o nouă prietenie. Petrece o seară unde inspirația și conexiunile valoroase se întâlnesc pentru a deschide noi orizonturi. Înconjurată de povești de succes și oportunități de a lega noi prietenii, vei descoperi că fiecare conversație și întâlnire îți poate deschide drumuri neașteptate. Tu doar fii deschisă să primești!

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Te vei întâlni cu femei remarcabile și antreprenoare de top

Cum ar fi să ai ocazia de a schimba idei, de a primi sfaturi, de a împărtăși viziuni cu femei care au valori și interese similare cu ale tale?

Ai șansa unică de a întâlni alte femei remarcabile și antreprenoare de succes, care îți vor împărtăși cunoștințe și experiențe ce îți pot influența pozitiv traiectoria ta profesională și personală.

Surprize și invitați de seamă

Pregătește-te să fii surprinsă! Așteaptă-te la multe surprize și la prezența unor invitați speciali care vor adăuga strălucire experienței tale.

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Momente artistice de excepție

Bucură-te de spectacole artistice deosebite care vor îmbogăți atmosfera serii și te vor purta într-o călătorie plină de artă și cultură!

O seară sub semnul excelenței și al eleganței

Vei experimenta o atmosferă plină de eleganță, într-o locație care reflectă frumusețea și rafinamentul, în care fiecare detaliu este gândit pentru a face din această seară una memorabilă.

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Este momentul tău să fii parte dintr-o experiență inedită, unde succesul și feminitatea sunt sărbătorite în lumina reflectoarelor!

De ce să participi

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Te simți neliniștită că poate nu vei cunoaște pe nimeni?

Stai liniștită, pentru că nu vei fi singură. Îți promit că te vei simți ca “acasă”, vei simți că ți-ai găsit în sfârșit locul și cu siguranță vei lega noi prietenii.

Imaginează-ți o lume în care femeile se susțin, se admiră, se ridică una pe alta, se încurajează. Crede-mă, acest lucru e posibil, iar dacă vii la Gala Femeilor Împlinite și de Succes, te vei convinge de asta!

Crezi că nu meriți, nu ești cu nimic specială sau că un astfel de eveniment nu e pentru tine?

Draga mea, fiecare participantă este specială și contribuie în mod unic la energia și succesul evenimentului. Vreau să știi că ești prețioasă. Tu ești unică, frumusețea ta e unică, ideile tale sunt unice, atitudinea ta este unică și, mai ales, energia ta este unică. Tare mi-ar plăcea să îți asculți vocea interioară și să te iubești mai mult pe tine. Să-ți recunoști valoarea.

Vreau ca fiecare femeie să se prețuiască și să își ofere șansa de a duce o viață mai bună, o viață împlinită, abundentă, așa cum merită!

Gala Femeilor Împlinite și de Succes nu este doar un eveniment de networking sau de celebrare a succesului, ci...

O oportunitate de a te bucura de o seară plină de eleganță și rafinament, artă și cultură, în compania unor oameni deosebiți.

Iată ce spun câteva dintre femeile care au avut contact cu mine prin diverse contexte

prin programele ghidate de mine, cărțile scrise de mine, retreaturi sau experiențe gratuite

Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes
Gala Femeilor Împlinite și de Succes

CADOU SPECIAL DE ÎNSCRIERE la GALĂ!

Înscrierea la Gala Femeilor Împlinite și de Succes vine și cu un cadou garantat!

Am pregătit un cadou special pentru tine: Ebook-ul 11 metode prin care poți deveni o femeie puternică, fericită și atractivă pentru cei din jur– un ghid cu strategii eficiente și ușor de aplicat pentru transformarea ta. Acesta te va ajuta să îți creezi obiceiuri noi, mai bune, în acord cu propriile valori și planuri de viitor.

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

În plus, în semn de apreciere pentru participarea ta la eveniment

Fiecare bilet achiziționat la eveniment îți oferă șansa de a câștiga premii fabuloase în cadrul tombolei!

Premiile pe care le poți câștiga

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Un program al Theonei Balan în valoare de 3.000 euro

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Un retreat cu Theona în Romania, organizat de Retreat Camps în valoare de 800 euro.

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Un program al Theonei Balan în valoare de 300 euro.

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Premii surpriză despre care vei afla la gală.

Fii parte din valul de schimbare și împuternicire a femeilor care, la fel ca tine, aspiră să trăiască la potențialul lor maxim!

Profită de șansa de a te conecta, de a învăța și de a te inspira și de a te inspira. Fii parte dintr-o seară magică, plină de posibilități, unde fiecare femeie este o regină, fiecare poveste este o lecție de viață și fiecare conexiune este un pas către viitorul luminos pe care îl merităm noi, toate!

Te așteptăm cu drag să sărbătorim împreună femeia, curajul, puterea și frumusețea ei!

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Pachete eveniment

Bilete Standard

Preț Normal: 400 lei

Early Booking: 300 lei

până la 1 august

Bilete Platinum

Preț Normal: 800 lei

Early Booking: 600 lei

până la 1 august

Pachete de Grup – Standard

Pachet de 10 Bilete: 2,500 lei

250 lei/bilet

Program Afiliat

comision de 10% din vânzările de bilete realizate prin link-ul tău din toate prețurile de mai sus

Vrei să mă ajuți în promovarea evenimentului?

Alătură-te Programului nostru de Afiliere și devino ambasador al Galei Femeilor Împlinite și de Succes! Prin implicarea în promovarea acestui eveniment, vei câștiga vizibilitate în comunitate și vei crea rețele noi de contacte.

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Oportunitate

Vrei să te promovezi prin acest eveniment în calitate de sponsor-partener?

Dacă vrei să îți asociezi brandul cu imaginea femeii de succes și împlinite, te invit să explorezi pachetele disponibile.

Participarea ca partener la acest eveniment nu doar că îți va crește vizibilitatea în fața unei audiențe numeroase, dar va sublinia și angajamentul tău față de susținerea și împuternicirea femeilor.

Apasă pe butonul de mai jos pentru a vedea detalii despre aceste pachete și alege-l pe cel mai potrivit pentru tine!

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Informații utile despre

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Ia parte la o experiență transformațională, unde fiecare moment este o oportunitate de a celebra, a te inspira și a crește alături de femei extraordinare

Apasă pe butonul de mai jos și rezervă-ți chiar acum locul la...

Gala Femeilor Împlinite și de Succes

Cos

Ce înseamnă să fii ambasador?

Vei primi un link unic de afiliere. Orice vânzare de bilete realizată prin acest link îți aduce un comision de 10%. Este o modalitate simplă și eficientă de a genera venituri suplimentare, în timp ce sprijini o cauză nobilă – împuternicirea și celebrarea femeilor.

Ce primești?

Care e procedura de înscriere?

Completează formularul de mai jos și un coleg din echipa mea va lua legătura cu tine

Pasul 1: Completează mai jos cu detaliile de contact

Această gală extraordinară va aduce împreună peste 300 de femei remarcabile din întreaga țară, care au simțit că merită mai mult, au făcut pași concreți spre viața visurilor lor, iar acum își doresc să inspire și alte femei. Evenimentul este un prilej magic de networking, dar mai ales de promovare.

Completează formularul de mai jos și un coleg din echipa mea va lua legătura cu tine