TRAINING VIDEO GRATUIT CU THEONA BALAN

Ce e manifestarea? Cum funcționează?

Care sunt primii pași de făcut în manifestarea dorințelor tale?

Dacă faci deja business de ceva ani și NU ai o echipă, atunci nu ai un business, ci ai o piatră de moară care te ține captiv până se scurge din tine orice speranță sau dorință de a face mai mult

Funnel Call - Optin Manifestare

⭐ BONUS: primești pe email eBook-ul “25 de lecții pentru îndeplinirea dorințelor

Cine sunt eu?

Sunt Theona Balan, femeie, mamă, antreprenoare.
Funnel Call - Optin Manifestare
A fost o vreme în viața mea când credeam că nu mai am nicio șansă la fericire, că nu mai am nicio şansa nici măcar la o viață decentă, atât de tare mi se părea ca am dat-o în bară.
Eram proaspăt divorțată, cu un copil de aproape un an și am fost nevoită să mă întorc în provincie, în orășelul natal și să o iau nu de la 0, ci de la -100. Am plecat doar cu hainele de pe mine și cu baietelul meu, David.
Deși aveam doar 23 de ani, mă simțeam ca la 80, eram dezamăgită, descumpănită, singură şi fără nicio direcţie clară!
Știu cum este să nu poți dormi de grija facturilor pe care le ai de plătit. Știu cum este să te preocupe viitorul copilului, știu cum este ca întreaga ta situație financiară să fie incertă, știu cum e să trăiești de la o lună la alta. Știu cum este, ca mamă singură, să ai toate aceste preocupări.
Am schimbat o sumedenie de joburi și nu înțelegeam de ce duc o viață atât de grea, de ce atrag numai încercări, tristeți și neîmpliniri.
Condusă de nevoia de a renaște și de face ceva cu viața mea, am început să caut. Simțeam că merit mai mult, că am dreptul să duc o viață minunată, dar trebuie să găsesc calea către ea.
Toate aceste experiențe m-au determinat și mai mult să caut răspunsurile către viața aceea la care visam, partenerul perfect, familia fericită, jobul ideal. Iar atunci când începi să pui întrebări, răspunsurile nu întârzie să apară.
Viața mea era o continuă căutare, ani la rând am studiat, am căutat răspunsuri, metode, tehnici și am pus în practică tot ce am învățat.
Însă, odată ce am aflat că există metode prin care să îmi schimb viața, am fost atât de captivată, încât am făcut tot ce mi-a stat în putință să aflu tot ce se poate despre cum să trăiesc viața fericită, abundentă și prosperă pe care simțeam că o merit.
Și am reușit! Astăzi îmi trăiesc efectiv propriul vis: am un business de succes, sunt autor a șase cărți, speaker motivațional, terapeut ThetaHealing, îndrumător de suflete, fondatoarea comunității Secretele Femeilor Împlinite ( 23.000 membre). Locuiesc în casa visurilor mele, am un partener minunat care mă susține la orice pas și îmi urmez misiunea sufletului.
Funnel Call - Optin Manifestare
Trăiesc viața cu recunoștință, în bunăstare și iubire.
În ultimii 13 ani am ghidat peste 10.000 de femei în programele online, în ședințele individuale, în evenimentele și workshop-urile live și absolut de fiecare dată am ajuns la aceeași concluzie: draga mea femeie, astăzi vreau să îţi spun că indiferent cat de jos te-ai afla la un moment dat, stă în puterea ta să schimbi acest lucru. Important este să crezi că poți și să vrei.
Funnel Call - Optin Manifestare
Vreau să împart din cunoștințele mele cu femeile care își doresc mai mult de la viață! Acum te pot ajuta și pe tine să îți transformi toate visurile în realitate, fără ani de studiu, ci doar în 40 de zile în care poți afla toate informațiile de care ai nevoie ca să trăiești în bunăstare și în acord cu ce își dorește sufletul tău.
Știu că povestea mea, e de fapt povestea multor femei. Așadar, dacă te-ai regăsit în povestea mea, vino să parcurgem împreună acest drum spre o viață împlinită și fericită!
Funnel Call - Optin Manifestare

⭐ BONUS: primești pe email eBook-ul “25 de lecții pentru îndeplinirea dorințelor

Funnel Call - Optin Manifestare
Funnel Call - Optin Manifestare
Funnel Call - Optin Manifestare
Funnel Call - Optin Manifestare
Funnel Call - Optin Manifestare
Funnel Call - Optin Manifestare

DIVINE JOURNEY BY THEONA SRL
CUI 49298938 | J37/919/2023
Strada George Toparceanu, Nr. 2E, Bârlad, Vaslui

Cos
Mai ai doar un pas…

Training Video Gratuit

Cum să îți folosești puterea de manifestare pentru a-ți îndeplini dorințele