WEBINAR ONLINE GRATUIT

Cum să accesezi Abundența Divină în 7 pași simpli

Descoperă cum să te conectezi la Energia Feminină Creatoare și să atragi cu ușurință Abundența, Prosperitatea și Bunăstarea în viața ta!

*Joi, 15 Septembrie, de la ora 20:00

Femei în comunitate

De informații transformatoare

Clari și concreți

Te întrebi mereu de ce banii nu vin către tine?

Universul îți dă ceea ce îți dorești dacă știi cum să ceri/acționezi în acord cu legile lui.  Putem să ne dorim mult și bine dacă noi nu avem energia și starea potrivită să atragem banii în viața noastră. Știu că e greu de crezut, dar majoritatea oamenilor nu au pregătirea interioară necesară pentru a atrage bogăția. Mulți oameni nu își permit să primească BINELE și își blochează singuri abundența. 

Când zic abundență nu mă refer doar la abundența banilor, ci la abundență de tot ceea ce ne este nouă necesar pentru a trăi viața pe care ne-o dorim, fie că e vorba de timp liber, de prieteni, de momente minunate, de iubire, de sănătate, de tot ceea ce îţi doreşti.

Știai că femeia este prin natura sa Abundență și Bogăție?

Atunci când femeia se conectează și creează din lumea ei interioară, crescându-și nivelul de energie feminină, femeia atrage UȘOR și NATURAL toate BUNURILE, BANII, DARURILE lumii (prin proiectele sale creative, prin bărbatul de lângă ea, prin misiunea sufletului).

Însă cum ar fi dacă ți-aș spune că există câteva metode și tehnici simple pe care le poți folosi ca să atragi Abundența, Prosperitatea și Bunăstarea în viața ta?

Dacă vrei să înveți cum să te bucuri de o viață împlinită, în acord cu tine și cu ceea ce îți dorești, înscrie-te la WEBINARUL GRATUIT de joi, 11 august, și te voi învăța cum să accesezi Abundența Divină prin conectarea la Energia Feminină Creatoare!

Creează-ți o viață abundentă și împlinitoare

*Joi, 15 Septembrie, de la ora 20:00

Participă LIVE la Webinar și descoperă:

DESPRE MINE

Autor a trei cărți, antreprenor, speaker motivațional, terapeut spiritual, consilier în dezvoltare personală, terapeut ThetaHealing.

Creatoarea comunității Secretele Femeilor Împlinite, a emisiunii Cafeaua Motivațională (peste 100 de ediții) și a 12 programe online în 2020-2021.

Am ghidat peste 5000 de femei în programele online, în ședințele individuale, în evenimentele și workshopurile live și absolut de fiecare dată am ajuns la aceeași concluzie: noi suntem cocreatorii propriei vieți și oricine poate să își transforme viața. Important este să crezi și să vrei.

Acest webinar îți va arăta cum să îți găsești resursele necesare pentru a duce viața mult dorită. În fiecare se află comori nedescoperite și poate chiar neștiute încă.

Vino să parcurgem împreună acest drum spre o viață împlinită și fericită!

*Joi, 15 Septembrie, de la ora 20:00

Testimoniale

CADOU PENTRU PARTICIPARE 🎁

Fie că îți vine să crezi sau nu, energia banilor pluteşte, pur şi simplu, în jurul tău, iar noi toți suntem cocreatori cu puteri nelimitate. Îndrumaţi de Divinitate, putem materializa tot ce ne dorim.

Fiecare dintre noi suntem binecuvântate cu energie creatoare tocmai pentru a avea o viaţă înfloritoare, iar dacă ai probleme în a accesa această energie, înseamnă că faci ceva greşit.

În acest eBook cadou vei afla 5 metode care te pot ajuta să primești prosperitatea şi abundenţa în viaţa ta, dar şi cum să te reprogramezi ca să te poți deschide în fața bogăţiei universale

IMPORTANT! Vei primi acest eBook cadou doar dacă vei rămâne până la finalul webinarului, pentru că numai în acest fel vei înțelege pașii prin care să atragi în viața ta Abundența, Bunăstarea și Succesul pe care le meriți și de care cu toții avem dreptul să ne bucurăm.

Ești pregătită să îți recreezi conexiunea cu lumea ta interioară, cu Energia ta Feminină și să te bucuri astfel de Abundența Infinită a Universului?

Atunci te aștept la webinarul gratuit “ Cum să accesezi Abundența Divină în 7 pași simpli”!

*Joi, 15 Septembrie, de la ora 20:00

© Copyright 2022. Toate drepturile rezervate | Confidentialitate si termeni si conditii | ANPC | SOL