Programul “21 de zile de meditatii pentru Evoluție Fizică, Emoțională și Spirituală”

590 lei

Orice problemă poate fi soluționată, orice suferință poate fi vindecată, iar orice îți dorești poate deveni realitate. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul meditației.

Meditația este una din cele mai eficiente metode de vindecare și transformare a vieții pentru că lucrează direct cu subconștientul (acolo unde sunt stocate toate credințele limitative, tiparele mentale, fricile, blocajele și limitările despre care tu nici măcar nu ești conștient), fiind în același timp și instrumentul care a adus cele mai bune și mai rapide rezultate (atat pentru mine, cat si pentru cei cu care lucrez).

Cele 21 de meditații vor deveni „trusa ta de prim ajutor” pentru nevoile tale, trusa pe care o vei avea pe viață. Acestea te vor însoți într-o călătorie unică și transformatoare către tine însuți, o călătorie pe 3 planuri, pentru evoluția ta fizică, emoțională și spirituală.

Nu e neapărat necesar sa le faci în ordinea dată și nici zilnic. Eu te voi ghida cu blândețe, pas cu pas în această tehnică care îți va aduce beneficii extraordinare.

Așadar ești gata să începi călătoria spre vindecarea sufletului tău, să primești răspunsuri la întrebările tale și să atragi oameni, lucruri și experiențe care să te conducă spre viața la care visezi? 

Înscrie-te în Programul “21 de zile de meditatii pentru Evoluție Fizică, Emoțională și Spirituală și începe călătoria către o viață împlinită, trăită conștient în echilibru, armonie și bunăstare!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Programul “21 de zile de meditatii pentru Evoluție Fizică, Emoțională și Spirituală””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos