Scapă de energii negative, suferință și frici în doar 21 de zile

94 lei390 lei

În multe cazuri, ceea ce se întâmplă în exteriorul nostru ne provoacă frică, anxietate și ne influențează negativ viața de cuplu, de familie, viața profesională, visurile, ne distrage de la drumul nostru și ne fură armonia interioară.

Așa apar bolile, dezechilibrele, depresiile și fel de fel de alte problemele…așa acumulăm emoții toxice precum neiertare, frică, rușine, victimă. În momentul când noi ne vom regăsi echilibrul interior, totul în jurul nostru se va armoniza. Pentru că schimbând interiorul, se va schimba și exteriorul.

Cum poți face asta? Prin tehnicile și soluțiile pe care eu le-am descoperit în ani de căutări și le-am testat, iar efectul lor a fost cu adevărat uimitor: mi-au schimbat total viața.

Acest program te va ajuta să:

  • să treci mai ușor și cu acceptare prin perioadele provocatoare
  • să aduci energie înaltă și lumină în viața mea
  • să primești ghidare, susținere, claritate când te simți pierdută
  • să te eliberezi de frici, blocaje, supărare și emoții negative
  • să pășești cu încredere spre potențialul tău cel mai înalt.

Ce vei primi mai exact?​

Introducere în tehnica meditației
Ritual complet de dimineață pentru a-ți programa ziua
Ritual complet de seară pentru curățare, protecție, reîntinerire și detoxifiere
Tehnică rapidă de curățare – pentru situații de urgență (de exemplu- ești la birou și după o întâlnire simți că starea ta este afectată; mergi într-un loc ferit și faci această tehnică care nu iți ia mai mult de 5 minute)
Despre curățări și protecții. Tehnică simplă de curățare și protecție energetică
Meditație pentru echilibrare energetică
Meditație pentru sănătate și bine interior și ancorarea acestei stări
Meditație pentru susținere și împrospătare a sistemului imunitar
Meditație pentru îmbunătățirea încrederii în sine și în forțele proprii
Meditație pentru dobândirea curajului și anihilarea fricilor de orice fel (pentru a scăpa de frici – frica este o credință inversată! O credință în rău – varianta cea mai rea care s-ar putea întâmpla)
Îndrumări din Sacroterapie pentru vremuri dificile. Prin Sacroterapie înțelegem vindecarea cu ajutorul Divinității prin credință, încredere și rugăciune
Recuperare de părți de suflet (fără să vrem sau să știm lăsăm părți din suflet în foste relații, locuri, evenimente, iar asta ne lasă incompleți și cu mai puțină energie)
Meditație pentru creșterea entuziasmului, bucuriei, optimismului, energiei și poftei de viață – te va ajuta să atragi în viața ta oameni buni, zâmbitori, pozitivi, gata oricând să te ajute. Practic atragi ceea ce ești.

PLUS 5 BONUSURI VALOROASE PE CARE LE PRIMEȘTI COMPLET GRATUIT

BONUS 1 – Ritual de curățare și protecție a unei/ unor persoane dragi
Îl poți folosi pentru a proteja de energii negative orice persoană dragă ție.

BONUS 2 – Cum să ceri ajutorul îngerilor?
Îngerii sunt ființe de lumină, aproape de noi în orice clipă. Ei așteaptă să le ceri ajutorul și întotdeauna te susțin și te ghidează pentru a obține ceea ce îți dorești.

BONUS 3 – De ce e nevoie să îți crești vibrația și cum să faci asta?
Vei primi informații privind importanța vibrației e care o ai, cum poți să îți crești vibrația pentru a sta departe de experiențe negative și ce trebuie să faci pentru a evita scăderea vibrației personale. De asemenea, vei afla ce poți face dacă oameni negativi fac parte din familia ta și o tehnică absolut fabuloasă, care mie mi-a transformat efectiv viața și prin care să îl aduci pe Dumnezeu (Divinitatea, Universul) în tot ceea ce faci.

BONUS 4 – Rugăciune puternică către Univers/Divinitate pentru susținere și ghidare
Poți folosi această rugăciune ori de câte ori simți ca ai nevoie de curaj, dar și susținere și ghidare Divină ca să ieși dintr-o anumită stare sau situație

BONUS 5 – Tehnici de iertare a propriei persoane, a părinților și a altor persoane.
Iertarea este o curățare foarte profundă, care te va elibera pe tine și pe cei cu care te ierți. Atunci când ne schimbăm sentimentele care ne leagă de evenimentele trecute, ne schimbăm percepția despre trecut, dar și despre prezent și viitor. Practicarea acestor tehnici timp de 7 zile (sau 29 de zile dacă problema este gravă), va aduce o schimbare majoră în viața ta. Relația cu părinții și cu alte persoane se va schimba în foarte bine și, în sfârșit, vă veți putea bucura de o viață minunată împreună.

Vrei să primești ghidare, susținere, claritate atunci când te simți pierdută? Înscrie-te în acest program și scapă de energii negative, suferință și frici în doar 21 de zile!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scapă de energii negative, suferință și frici în doar 21 de zile”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos