5 metode prin care să atragi Abundența în viața ta ✨

După cum probabil știi deja, abundența este unul din subiectele mele preferate despre care studiez de ani de zile, iar astăzi vreau să împărtășesc cu tine 5 metode care te vor ajuta să atragi Abundența Infinită a Universului în viața ta.

  1. Respectă banii și respectă-i pe toți reprezentanții banilor

Ce înseamnă asta? Banii sunt energie. Iar dacă tu le vei transmite recunoștință și respect, vei transmite un mesaj subtil în Univers, iar ei vor veni în număr mai mare la tine. Respectă inclusiv bancnotele de 1 leu, de 5 lei, monedele de 50 de bani, de 10 bani și așa mai departe. Cum poți face acest lucru? Nu îi mai lăsa aruncați peste tot prin casă, prin genți, prin buzunare. Aranjează-i mereu frumos în portofel (care îți recomand să fie de culoare roșu sau auriu), aruncă bonurile și hârtiuțele și asigură-te că banii au mereu locul lor binemeritat.

  1. Fă curat!

De fiecare dată când arunci acele lucruri pe care nu le mai folosești, cele care s-au uzat, s-au stricat, tu faci loc altor lucruri mai noi în viața ta. Energia stagnantă se transformă în energie negativă. Cu siguranță nu îți dorești acest lucru. Așa că fă curat în casă, în birou, în telefon, elimină tot ceea ce nu-ți mai este necesar și fă loc abundenței în viața ta. Universul nu iubește spațiile goale, așa că după ce faci curat, fii pregătită să primești Abundența în viața ta!

  1. Care este intenția ta?

Atunci când îți dorești mai mulți bani, mai multă prosperitate, mai multă abundență spune motivul pentru care ți le dorești. Cu cât îți este mai clară intenția și cu cât mai multe detalii despre scopul pentru care îți dorești acei bani, cu atât mai ușor și mai repede vor veni la tine. Apropo, este nevoie ca intenția ta să fie curată și în acord cu Legile Divine.

  1. Ceea ce urmărești cu disperare, fuge de tine

Cu cât ești mai disperată și încrâncenată să obții bani, cu atât banii vor fugi de tine. Imaginează-ți banii ca fiind un potențial partener. Dacă îl urmărești cu disperare va veni înspre tine sau va fugi de tine? Evident că va fugi. Atunci când ești relaxată și știi care îți este valoarea, știi că meriți să primești acei bani, atunci ei vor veni cu siguranță spre tine.

  1. Lasă banii să circule

Nu mai strânge bani pentru zile negre. Nu mi strânge banii sub saltea sau în cutie. Banilor le place să circule. Strângând bani pentru zile negre vei atrage evenimente care te vor obliga să consumi acești bani fix pentru ce i-ai strâns: zile negre. Vei avea cheltuieli neprevăzute, amenzi, facturi, taxe. Așa că strânge bani și investește în tine, în evoluția ta, în starea ta de bine, în mers la salon, în vacanțe, plimbări, haine și accesorii care te vor face să te simți feminină și atrăgătoare.

Sper din suflet să îți fie cu super folos toate aceste recomandări!

Dacă vrei să mai afli multe astfel de secrete, tehnici și ritualuri pentru abundență, te invit să te înscrii la webinarul gratuit “Cum să accesezi Abundența Divină în 7 pași simpli”, în care îți voi arăta cum să accesezi frecvența Abundenței și să o menții.

5 metode prin care să atragi Abundența în viața ta ✨

🎁 În plus, dacă vei fi participa la webinar, vei primi eBook-ul gratuit “5 secrete pentru a te deschide în fața abundenței financiare”, în care vei afla cum să te reprogramezi ca să te poți deschide în fața bogăţiei universale. 🎁

Cu dragoste,
Theona 💜

P.S. Dacă ţi-a fost de folos acest articol şi doreşti să afli mai multe informaţii valoroase, te aştept:
👉 În grupul de Facebook “Secretele femeilor împlinite”, în care peste 19.000 de femei interesate de dezvoltare personală și spirituală se bucură de informații valoroase webinarii, meditații, tehnici și practici pentru o viață mai bună, trăită în armonie, bunăstare și abundență. Te poți înscrie și tu în acest grup pe linkul de mai jos. Accesul este GRATUIT:
https://www.facebook.com/groups/secretelefemeilorimplinite/
👉 Pe Facebook: https://www.facebook.com/balantheona
👉 Pe Instagram: https://www.instagram.com/theonabalan
👉 Pe Tik Tok: https://www.tiktok.com/@theonabalan?lang=ro-RO

Distribuie:
Cos